Πώς φτιάχνονται τα προσθετικά μέλη (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…»

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…» Δεν πίστευαν στα μάτια τους… Πέρασαν κι όλας 18 μήνες ...

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Πώς φτιάχνονται τα προσθετικά μέλη (video)

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   2:40 μ.μ.  |  Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Χάρη στην αναπλαστολογία, άνθρωποι που έχουν χάσει μέλη τους, μπορούν να τα προσθέσουν. Δείτε τη δύσκολη δουλειά του ειδικού και την δεξιοτεχνία που χρειάζεται!

Άνθρωποι που έχουν χάσει μάτια, αυτιά, μύτη ή άκρα έχουν την ευκαιρία να ξαναέχουν τα μέλη τους, χάρη στην αναπλαστολογία. Η δουλειά του αναπλαστολόγου είναι πολύ σημαντική, δεν βελτιώνει μόνο αισθητικά το μέλος, αλλά αναπτερώνει και την ψυχολογία των ανθρώπων αυτών που το έχουν ανάγκη.

"Δεν προσπαθώ να κάνω ακριβώς μια κόπια. Προσέχω να είναι ελάχιστα διαφορετικό, γιατί άλλωστε αυτό είναι το φυσιολογικό", δηλώνει η αναπλαστολόγος, Kaylee Dougherty. Μέσα στο καλούπι που έχει φτιάξει με το σχήμα του μέλους, παίρνει το κόκκινο χρώμα και το αναμειγνύει σε σιλικόνη, έτσι ώστε να μοιάζει με το χρώμα του δέρματος. Το μάτι θέλει μάλιστα ιδιαίτερη προσοχή, όπως αναφέρει, αφού οι κόκκινες φυσικές γραμμές του ματιού μας, γίνονται από πολύ μικρές κλωστές.

Η αναπλαστολόγος, Kaylee Dougherty προσθέτει: "Φυσικά δεν μπορώ να κάνω την όραση ή την ακοή ενός ατόμου καλύτερη, ωστόσο μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα έχει ένα μέλος που θα φαίνεται αληθινό και θα το νιώθει άνετα πάνω του".

Δείτε στο βίντεο πώς φτιάχνει προσθετικά αυτιά και μάτια:


newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...