Απίστευτο: Άντρας παγιδεύτηκε μέσα σε ΑΤΜ (photos+video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Μια ανατριχιαστική μαρτυρία για την καταστροφή του Τσέρνομπιλ

Όσοι έζησαν από κοντά το τραγικό γεγονός σημαδεύτηκαν για όλη τους τη ζωή. Και δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ... Στις 26 Απριλίου...

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Απίστευτο: Άντρας παγιδεύτηκε μέσα σε ΑΤΜ (photos+video)

Κατηγορία Διεθνή στις   4:30 μ.μ.  |  Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Ένας άντρας παγιδεύτηκε μέσα σε μηχάνημα ΑΤΜ και άρχισε να καλεί σε βοήθεια με…. χειρόγραφα σημειώματα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένας άντρας στο Τέξας, παγιδεύτηκε μέσα στο ΑΤΜ μιας τράπεζας.  Ο ίδιος άρχισε να φωνάζει, αλλα δυστυχώς κανείς δεν τον άκουσε. Τότε σκέφτηκε να κάνει κάτι άλλο.

Άρχισε να γράφει σημειώματα και να τα πετάει στον δρόμο μέσα από το μηχάνημα δια μέσου της εξόδου χρημάτων του μηχανήματος.

«Παρακαλώ βοηθήστε. Είμαι κολλημένος εδώ μέσα και δεν έχω μαζί το κινητό μου. Καλέστε το αφεντικό μου στο….», έγραφε ένα από τα σημειώματα. Περαστικοί που είδαν τα σημειώματα ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί  όταν έφτασαν εκεί, έκπληκτοι άκουσαν μία φωνή να βγαίνει από το μηχάνημα και ξεκίνησαν τη διαδικασία για να το ανοίξουν.

Τελικά, όταν άνοιξαν την πόρτα, βρήκαν στο μηχάνημα τον τεχνικό που είχε κληθεί να κάνει μία εργασία σε αυτό, αλλά εγκλωβίστηκε μέσα για ώρες, καθώς είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και τη συσκευή που χρειαζόταν για να ανοίξει η πόρτα, εκτός.


topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...