Λουόμενος on air στον Παπαδάκη: «Η γυναίκα μου το ευχαριστιέται με άλλον» (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέτρες στην χολή: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης

Οι πέτρες στην χολή (χολόλιθοι) είναι επί της ουσίας υπολείμματα πεπτικών υγρών που σκληραίνουν και μπορεί να πάρουν την μορφή μικρών ογ...

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Λουόμενος on air στον Παπαδάκη: «Η γυναίκα μου το ευχαριστιέται με άλλον» (video)

Κατηγορία Lifestyle στις   9:00 μ.μ.  |  Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017


Στη ζωντανή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ένας λουόμενος τόνισε πως θέλει να χωρίσει από τη γυναίκα του, επειδή πλέον δεν ευχαριστιέται τα δέκα λεπτά σεξ μαζί του και βρίσκει άλλον άντρα που αντέχει ώρες. «Πάει με άλλον που το έχει και πιο σηκωμένο και το ευχαριστιέται»!

Η σύνδεση με την παραλία στο Παλαιό Φάληρο πήρε …ακατάλληλη τροπή στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να συνομιλήσει με έναν κύριο, ο οποίος καθόταν μπροστά στο πλάνο. Εκείνος πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε: «Θέλω από αυτή τη γυναίκα να χωρίσω».

Στο πλατό επικράτησε μια σχετική αναστάτωση μέχρι που ο κύριος αποκάλυψε την αιτία χωρισμού και έγινε χαμός: «Θέλω να χωρίσω. Η γυναίκα μου, μου λέει επειδή είσαι εσύ μεγάλος και εγώ εδώ μέσα στο σπίτι μένουμε οικογενειακώς, δεν ευχαριστιέμαι μαζί σου. Εχω τη μητέρα μου 95 ετών και τα δύο μου παιδιά. Μου λέει η γυναίκα μου πως εγώ πάω και βρίσκω κάποιον άλλον που είναι στη δική μου ηλικία. Τα δέκα λεπτά μαζί σου δεν τα ευχαριστιέμαι, πάω βρίσκω κάποιον άλλον στη δική μου ηλικία και κάθομαι μαζί του 2-3 ώρες. Τον έχει και πιο σηκωμένο και το ευχαριστιέμαι».

Δείτε το απίστευτο βίντεο...


Πηγή: zappit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...