Τρισδιάστατες ζωγραφιές! Oι τέλειες οφθαλμαπάτες! (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Με μεγαλοπρέπεια η γιορτή του Αγίου Γεωργίου στο Πλατανόρεμα Νεάπολης (Δείτε φωτο)

  Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα το πρωί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον  Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου  στο Πλατανόρε...

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Τρισδιάστατες ζωγραφιές! Oι τέλειες οφθαλμαπάτες! (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   2:40 μ.μ.  |  Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Εντυπωσιακές τρισδιάστατες ζωγραφιές στον δρόμο που "ξεγελούν" το μάτι σας! Δείτε σχέδια που νομίζετε ότι είναι αληθινά αλλά δεν είναι.

Και εκεί που περπατάς αμέριμνος στον δρόμο, συνειδητοποιείς ότι ένα μεγάλο μέρος του δρόμου έχει "ανοίξει" και μια ολόκληρη πόλη εκτείνεται από κάτω. Ή όχι; Πρόκειται για μια ζωγραφιά 3D που λειτουργεί σαν μια τέλεια οφθαλμαπάτη.

Η τεχνική γίνεται όλο και πιο γνωστή και η μόδα εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Πολλοί είναι αυτοί οι street artists που επιλέγουν τον δρόμο για να εξαπλώσουν τον ταλέντο τους στην 3D ζωγραφική. Ο τρόπος αυτής της Τέχνης του δρόμου δεν είναι εύκολος και σίγουρα χρειάζεται πολύ μεράκι...

Για μία τέτοια ζωγραφιά, χρειάζονται ένα πλάνο στο οποίο πρέπει να μείνεις πιστός ακόμα και στο εκατοστό, πολλά χρώματα και πολλές ώρες δουλειάς και φαντασίας. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι σίγουρα συγκλονιστικό!

Δείτε εντυπωσιακές τρισδιάστες ζωγραφιές στον δρόμο:


newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...