Νεόνυμφοι αντί για μπομπονιέρες, έδωσαν κρέας σε 50 οικογένειες! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Tη θυμάστε;; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή!

Θυμάστε την Έλσα Μιχαλακοπούλου, που ήταν  παντρεμένος ο Μάρκος Σερφελής πριν από την Έλενα Τζαβαλιά; Δείτε πώς είναι σήμερα! Η α...

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Νεόνυμφοι αντί για μπομπονιέρες, έδωσαν κρέας σε 50 οικογένειες!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   10:00 μ.μ.  |  Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Το ζευγάρι έκρινε σωστό να δώσει χείρα βοηθείας σε όσους έχουν ανάγκη.

Κρέας για 50 οικογένειες, αντί για μπομπονιέρες στο γάμο του επέλεξε να προσφέρει ένα νεαρό ζευγάρι, το οποίο ετοιμάζεται να περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η αξιέπαινη αυτή κίνηση, αποδεικνύει πως υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν σε όσους το έχουν ανάγκη, ακόμα και σε στιγμές ιδιαίτερες, όπως ένας γάμος.

Κρέας για 50 οικογένειες, αντί για μπομπονιέρες στο γάμο του επέλεξε να προσφέρει ένα νεαρό ζευγάρι, το οποίο ετοιμάζεται να περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η αξιέπαινη αυτή κίνηση, αποδεικνύει πως υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν σε όσους το έχουν ανάγκη, ακόμα και σε στιγμές ιδιαίτερες, όπως ένας γάμος.

Συγκεκριμένα, η Κίτρινη Αποστολή ανέφερε τα εξής: "Είναι πάρα πολύ όμορφο να συναντάς ωραίους ανθρώπους στη ζωή σου με ήθος αξιοπρέπεια, μα πάνω από όλα να σκεπτόμενους!! Το ζευγάρι μας λοιπόν που πρόκειται να παντρευτεί σε λίγες μέρες έκρινε σωστό ότι θα ήταν καλύτερα να προσφέρει στο συνάνθρωπο, από το να δώσει μπομπονιέρες στο γάμο του!! Σε μια κοινωνία λοιπόν που ένα μεγάλο μέρος της, ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, και ένα άλλο ακροβατεί ακριβώς εκεί, ένα νεαρό ζευγάρι γίνεται φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, πως πρέπει να ενεργούμε και να πράττουμε!! Και αν βλέπεις τέτοιες ενέργειες ....λες ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!!! 50 οικογένειες πήραν απόψε κρέας από αυτά τα νέα παιδιά!!!  Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή σας!!!".

Πηγή: protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...