Νεαρός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικα παιδιά στην παραλία της Αμφιλοχίας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Νεαρός αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικα παιδιά στην παραλία της Αμφιλοχίας

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Η 33χρονη μητέρα και η 16χρονη κόρη της έβαλαν οργισμένες τις φωνές προκαλώντας την αντίδραση και άλλων λουόμενων, που δεν είχαν αντιληφθεί ως εκείνη τη στιγμή τι συνέβαινε

Την οργή των λουόμενων που απολάμβαναν μαζί με τα μικρά παιδιά τους τη θάλασσα στην παραλία της Μπούκας στην Αμφιλοχία, προκάλεσε ένας νεαρός επιδειξίας ο οποίος γδύθηκε τελείως μπροστά μία γυναίκα και την ανήλικη κόρη της και άρχισε να αυνανίζεται!

Η 33χρονη μητέρα και η 16χρονη κόρη της έβαλαν οργισμένες τις φωνές προκαλώντας την αντίδραση και άλλων λουόμενων, που δεν είχαν αντιληφθεί ως εκείνη τη στιγμή τι συνέβαινε. Έτσι, ο νεαρός αναγκάστηκε να φύγει όπως- όπως από την παραλία. Ωστόσο, οι δυο γυναίκες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Αμφιλοχίας και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του δίνοντας την περιγραφή του.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και, λίγη ώρα αργότερα, κατάφεραν να εντοπίσουν τον επιδειξία σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της αιδούς και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html