Η Αλβάνα βίζiτα και τα ραντεβού απο το Instagram « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η Αλβάνα βίζiτα και τα ραντεβού απο το Instagram

Κατηγορία Lifestyle στις   5:20 μ.μ.  |  Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017



Όσο περνάει ο καιρός και η κρίση χτυπάει την καθημερινότητα ορισμένων κοριτσιών τόσο περισσοτερο βυθίζονται στην ακολασία και το πούλημα των κορμιών τους έναντι αμοιβής. Η συγκεκριμένη κοπελίτσα έχει άλλαξει όνομα… χρησιμοποιεί ένα πολύ Ελληνικό ονοματεπώνυμο, επι σειρά ετών δουλευε σε πόστα υποδοχής σε μαγαζιά τόσο της Αθήνας αλλά και της Σκιάθου και την Λάρισας και της Θεσσαλονίκης και το τελευταίο διάστημα το έχει γυρίσει στη βίζιτα. Μάλιστα κατα καιρούς ανεβάζει στο ινσταγκράμ βίντεος είτε με καυτά μαγιό είτε σε μέρη μαγικά… στέλνοντας με τον τρόπο αυτό μηνύματα στους πελάτες…της.

Όλο το παιχνίδι με την συγκεκριμένη περνάει απο Αλβανό νταβατζή… γνωστό στην πιάτσα… ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιεί ο ίδιος τα προφίλ της για να κλείσει τις συμφωνίες της ενώ πλησιάζει και αναγνωρίσιμους αντρες… δείχνει την αδυναμία της… και κατόπιν χρησιμοποιεί τις «πειραγμένες» συνομιλίες για να το παίξει ότι είναι κάποια σε φίλες της… αλλά και σε εμπόρους ρούχων για να παίρνει δωρεάν ρούχα και να το παίζει «διάσημη….

Γελάνε όλοι με το τσόλι….Δυστυχώς όμως αυτη είναι η πραγματικότητα… μια πραγματικότητα σκάρτη… πρόστυχη… χυδαία… και άξια λύπησης…
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html