ΦΡΙΚΗ: Δείτε τι έπαθε άνδρας που χρησιμοποίησε αλοιφή στο… « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρομερό: Χορευτές σχημάτισαν με τα σώματά τους τη Μακεδονία! (video)

Πάνω από 1500 Πόντιοι χορευτές στην Έδεσσα σχημάτισαν τη Μακεδονία με τα σώματά τους. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας ...

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΦΡΙΚΗ: Δείτε τι έπαθε άνδρας που χρησιμοποίησε αλοιφή στο…

Κατηγορία Περίεργα στις   6:00 π.μ.  |  Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017


Συνέβη στην Αυστραλία , ένας 55χρονος άντρας…απέκτησε μια τεράστια τρύπα στο κρανίο του μετά την εφαρμογή αλοιφής για τη θεραπεία του καρκίνου του δέρματος. 

Ο 55χρονος έκανε χρήση της αλοιφής περίπου τέσσερις μήνες την οποία την χορήγησαν στον Νοσοκομείο << Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα>> στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου τους ζήτησε κάποια θεραπεία για να σταματήσει ο πόνος που ένιωθε.

Η αλοιφή είναι κατασκευασμένη από αιματόριζα και περιέχει σαγκουϊναρίνη που συνήθως αναμιγνύεται με χλωριούχο ψευδάργυρο έχοντς μια γλυκιά μυρωδιά, αλλά είναι πολύ διαβρωτική.

Εφαρμόζεται τοπικά, επίσης χρησιμοποιείται για διάφορες θεραπείες όπως κρεατοελιές, ουλές και ακόμη και καρκίνο του δέρματος. Η αλοιφή μπορεί να καταστρέψει τον ιστό του δέρματος, αφήνοντας ένα εμφανή μαύρο σημάδι, το οποίο αργότερα μπορεί να φύγει.

Οι γιατροί πρώτα σκέφτηκαν ότι έπρεπε να χειρουργηθεί, αλλά αντ “αυτού τον έστειλαν στο σπίτι με την παραπάνω θεραπεία….


nataleme.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...