Σάλος με το Epωτικό βίντεο στα ΤΕΙ της Πάτρας - Η φοιτήτρια και οι 3 άνδρες... « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέτρες στην χολή: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης

Οι πέτρες στην χολή (χολόλιθοι) είναι επί της ουσίας υπολείμματα πεπτικών υγρών που σκληραίνουν και μπορεί να πάρουν την μορφή μικρών ογ...

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Σάλος με το Epωτικό βίντεο στα ΤΕΙ της Πάτρας - Η φοιτήτρια και οι 3 άνδρες...

Κατηγορία Lifestyle στις   3:30 π.μ.  |  Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017To «βιντεάκι» είναι παλιό, κυκλοφορεί εδώ και τρία χρόνια αλλά περιέργως το επανακυκλοφόρησαν στα $eχtube sites!

Αυτό όμως που ανακαλύψαμε είναι ότι οι πρωταγωνιστές του (τρεις άνδρες και μία κοπέλα) ζουν στην Πάτρα (αν και ο ένας κατάγεται από την Κύπρο) και μάλιστα το βίντεο έχει γυριστεί σε σπίτι κοντά στα ΤΕΙ.

Οι δύο από τους τρεις πρωταγωνιστές ονομάζονται Στάθης και Σταύρος (ο ένας εκ των δύο βιντεοσκοπεί) ενώ η νεαρή που κάνει Eρωτα με όλους (!) ήταν σπουδάστρια στο Τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού στο ΤΕΙ Πατρών. Επειδή όμως το βαπτιστικό της όνομα είναι σπάνιο, δεν θα το γράψουμε.Το βίντεο παρουσιάζει την 22χρονη να κάνει σeξ μόνο με τον έναν και μάλιστα πάνω σε μία καρέκλα. Στη συνέχεια μπαίνει στο παιγνίδι και ο δεύτερος!

Και οι δύο πάντως χτυπούν την σπουδάστρια στο πίσω μέρος του σώματός της, κατά τη διάρκεια του «0ργίου» και εκείνη δεν αντιδρά! Ακόμη και όταν κάποια σημεία του σώματος της έχουν γίνει κατακόκκινα (φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο) από τα χτυπήματα, ούτε φωνάζει ούτε διαμαρτύρεται.

πηγή: patranews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...