Ένας υπέροχος άνθρωπος: Γίνεται πατέρας παιδιών που πεθαίνουν όταν ο κόσμος τα έχει ξεχάσει (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτοκτόνησε 59χρονος με καραμπίνα στο σπίτι του στη Μακύνεια Αντιρρίου

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Μακύνεια Αντιρρίου του Δήμου Ναυπακτίας, όταν 59χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπ...

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Ένας υπέροχος άνθρωπος: Γίνεται πατέρας παιδιών που πεθαίνουν όταν ο κόσμος τα έχει ξεχάσει (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   3:00 μ.μ.  |  Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017


Ένας υπέροχος άνθρωπος ζει στο Λος Άντζελες. Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Μπζικ, ο οποίος κάνει κάτι μοναδικό. Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που δέχονται να γίνουν ανάδοχοι γονείς ετοιμοθάνατων παιδιών.

Οι γονείς τους, συνήθως, τα εγκαταλείπουν στα Νοσοκομεία όταν μαθαίνουν ότι πάσχουν από κάποια θανατηφόρα, ανίατη ασθένεια και τα παιδιά πεθαίνουν χωρίς να έχουν κάποιον δίπλα τους.

Ο Μοχάμεντ Μπζικ προσπαθεί να γίνει ο γονέας για αυτά τα παιδιά, φροντίζοντάς τα μέχρι το τέλος για να μην πεθάνουν μόνα τους.

Οι LA Times σε συνεργασία με την ιστοσελίδα GoFundMe δημιούργησαν ένα βίντεο που αφηγείται την ιστορία του Μπζικ και καλούν τον κόσμο να τον στηρίξει οικονομικά.

Η ιδέα του ήρθε όταν στην ηλικία των 62 ετών, καθώς πάλευε με τον καρκίνο. Η σύζυγός του είναι νεκρή και ο γιος του έχει κάποια μορφή αναπηρίας. Οπότε, δεν είχε κάποιον μαζί του στις θεραπείες. Όταν στάθηκε ξανά στα πόδια του, αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στα εγκαταλειμμένα ετοιμοθάνατα παιδιά.


topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...