Είχατε ακούσει ποτέ βιολί να παίζει το συρτάκι; Δείτε και ακούστε την απίστευτη εκτέλεση σε ένα υπέροχο video! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Είχατε ακούσει ποτέ βιολί να παίζει το συρτάκι; Δείτε και ακούστε την απίστευτη εκτέλεση σε ένα υπέροχο video!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   12:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Το συρτάκι σε εκτέλεση με βιολί που τους τρέλανε όλους σε εκπομπή στην Ρουμανία

Δεν υπάρχει Έλληνας αλλά και φυσικά ξένος τουρίστας που να έχει επισκεφτεί την χώρα μας και να μην έχει ακούσει το διάσημο συρτάκι από την ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη «Ζορμπάς ο Έλληνας». Η μουσική σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη έχει αγαπηθεί από όλους στο πέρασμα των δεκαετιών και αποτελεί πλέον σύμβολο του ελληνισμού ανά τον κόσμο!

Ο ιδιαίτερος, αυξανόμενος ρυθμός του τραγουδιού, οι συγχρονισμένες κινήσεις των χορευτών και η ένταση που εκφράζει το συρτάκι, είναι όλα βασικά στοιχεία της τεράστιας επιτυχίας του!

Σχεδόν σε κάθε εκτέλεση της διάσημης μουσικής, το μουσικό όργανο που ακούμε είναι το μπουζούκι. Είναι ένας ήχος που έχει σχεδόν ταυτιστεί με το συγκεκριμένο όργανο και όλοι το έχουμε συνηθίσει. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν να ακούγατε το αγαπημένο συρτάκι σε καλλιτεχνική εκτέλεση με βιολί;

Ακούστε και εσείς την σπάνια, ασυνήθιστη, αλλά αρκετά εντυπωσιακή εκτέλεση του τραγουδιού του «Ζορμπά» από την ταλαντούχα Ρουμάνα βιολίστρια Florentina Runceanu στο μουσικοχορευτικό show Calin Geambasu!


athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html