Δραματική έκκληση μητέρας στο Facebook: «Μην κάνετε το μοιραίο λάθος που έκανα εγώ και έχασα το 7 μηνών παιδί μου» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Δραματική έκκληση μητέρας στο Facebook: «Μην κάνετε το μοιραίο λάθος που έκανα εγώ και έχασα το 7 μηνών παιδί μου»

Κατηγορία Υγεία στις   2:00 μ.μ.  |  Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Μια μητέρα από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, της οποίας ο 7 μηνών γιος πέθανε σε ένα τραγικό ατύχημα τη Δευτέρα, μοιράστηκε τη θλίψη της στο Facebook, ως προειδοποίηση σε άλλους γονείς, που αφήνουν τα μικρά παιδιά τους να κοιμούνται με κουβέρτες.

Η Jordan DeRosier, της οποίας ο νεότερος γιος, Sloan, βρέθηκε ανακαλύφθηκε με την κουβέρτα γύρω από το κεφάλι του, δήλωσε ότι ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί στο Facebook την τραγική της εμπειρία, όταν κάποιοι άρχισαν να κατηγορούν τον εμβολιασμό για το θάνατο του μωρού της.

«Αρχικά δεν ήθελα να εξηγήσω τις λεπτομερείς συνθήκες του θανάτου του εξαιτίας της ενοχής μου και του φόβου της καταδίκης από τους άλλους», ανέφερε η DeRosier, στις 4 Ιουλίου. «Αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να προσπαθήσει και να ρίξει ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν».

Η DeRosier εξήγησε ότι είχε βάλει τον Sloan στο κρεβάτι με μια κουβέρτα που είχε φτιάξει η προγιαγιά του και μια άλλη γκρι την οποία το παιδί είχε αγαπήσει πάρα πολύ από τη γέννησή του.

«Τον βρήκαμε με την γκρίζα κουβέρτα τυλιγμένη στο κεφάλι του. Την είχε τραβήξει κάπως μέσα από τα κάγκελα του κρεβατιού και με κάποιο τρόπο κόλλησε γύρω του. Νομίζεις ότι δεν θα συμβεί ποτέ σε σένα. Ότι ποτέ δεν θα είναι το δικό σου μωρό. Μην βάζετε τα μωρά σας στο κρεβάτι με μια κουβέρτα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. Ήταν ηλικίας 7 μηνών, σκέφτηκα επειδή μπουσουλάει, στέκεται μόνος του και αναρριχείται, ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με μια κουβέρτα».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από την φωτογραφία της καταβεβλημένης και θλιμμένης μητέρας που κρατά τον μεγαλύτερο γιο της, Rowan.


«Αυτό είναι το πρόσωπο της τεράστιας, απρόσιτης θλίψης, το προσώπου όταν σου λείπει κάτι υπερβολικά, το πρόσωπο όταν έχει σπάσει η καρδιά σου, το πρόσωπο της ΕΝΟΧΗΣ. Δεν θα σταματήσω ΠΟΤΕ να νιώθω υπεύθυνη. Θα το ξαναζώ όλο αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου γνωρίζοντας ακριβώς τι θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Παρακαλώ, διδαχτείτε από τον τραγικό μου λάθος».

Την εν λόγω ανάρτηση στο Facebook την μοιράστηκαν και άλλα άτομα, που αποκάλυψαν ότι η DeRosier ήταν εκείνη που βρήκε αναίσθητο τον γιο της πριν τηλεφωνήσει στον σύζυγό της, τον Justin.

http://www.foxnews.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html