ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δείτε πως “τιμωρήθηκε” ο εφοριακός με τα σταυρόλεξα « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τραγικό τέλος για 21χρονο φοιτητή - Τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του

Τραγικό τέλος για έναν 21χρονο φοιτητή που βρέθηκε απαγχονισμένος με σκοινί στο σπίτι όπου διέμενε στην Καλαμάτα. Ο 21χρονος, φοιτητής σ...

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δείτε πως “τιμωρήθηκε” ο εφοριακός με τα σταυρόλεξα

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:00 μ.μ.  |  Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017


Ο εφοριακός στην Κρήτη που έλυνε μανιωδώς σταυρόλεξα (φωτό), ενώ μπροστά από τον γκισέ περίμενε ουρά είκοσι ατόμων, ετοιμάζεται για απόσπαση στην… Ακαδημία Εφοριακών!
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση της επίμαχης φωτογραφίας στη «Νέα Κρήτη», με τον «μερακλή» υπάλληλο της ΔΟΥ Ηρακλείου να περνάει την ώρα του με ένα σταυρόλεξο δίχως να νοιάζεται για τον κόσμο που περίμενε να εξυπηρετηθεί, υπάρχει νέα απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει πριν από καιρό, και τον αποσπά στην υπό σύσταση Ακαδημία Εφοριακών, όπου μάλλον θα διδάξει «πώς να λύνετε σκανδιναβικά»!
Πάντως, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας με το σταυρόλεξο, υπήρξε παρέμβαση του γ.γ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή, ο οποίος, σύμφωνα με τη «Νέα Κρήτη», εξερράγη όταν έμαθε για την απόσπασή του στη Φορολογική – Τελωνειακή Ακαδημία.
Ο ίδιος φέρεται ότι είπε μόλις το πληροφορήθηκε: «Θα τον αποσπάσουν για να διδάσκει τη σωστή λύση σταυρόλεξου; Τέτοια χατίρια δεν πρέπει να γίνονται».
Σας άρεσε; Πατήστε...