Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Νικόλας» από του «Κωνσταντίνου και Ελένης» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Νικόλας» από του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Κατηγορία Lifestyle στις   5:00 π.μ.  |  Τρίτη 18 Ιουλίου 2017


Ο Στέργιος Νενές, μίλησε την μεγάλη επιτυχία της σειράς και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από την περίοδο των γυρισμάτων.

O «οινοχόος» όπως τον αποκαλούσε ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας»), στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», κατά κόσμον Στέργιος Νενές, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».



Ο ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της σειράς και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από την περίοδο των γυρισμάτων.

«Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” συνεχίζει γιατί κάνει νούμερα. Είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό που έχει συμβεί. Διασκεδάζαμε πολύ τότε και δεν περιμέναμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και ότι θα άντεχε στο χρόνο, δεν το σκεφτόμασταν. Πήγαινε καλά, αλλά δεν ήταν ποτέ πρώτο γιατί έπαιζε απέναντι από τους Δύο Ξένους που ήταν η μεγάλη επιτυχία εκείνων των δύο χρόνων. Και ήμασταν ουσιαστικά παρέα γιατί τότε ήταν και η περίοδος που έγινε ο σεισμός στην Αθήνα κι εγώ δεν πήγα να κοιμηθώ με τη μαμά μου, πήγαμε όλοι και κοιμηθήκαμε στο σπίτι της Λεκάκη επειδή έμενε μόνη της και φοβόταν. Ήμασταν παρέα, κάναμε μαζί διακοπές. Είχαμε δέσει και περνάγαμε το χρόνο μας μαζί και είμαστε πολύ αγαπημένοι, παρά το γεγονός ότι δεν βλεπόμαστε συχνά πια. Έχουμε διατηρήσει επαφές και είναι πολύ στενές», εξομολογήθηκε ο Στέργιος Νενές.
ς.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html