Έχασε τον αντίχειρά του και τον αντικατέστησαν με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Με μεγαλοπρέπεια η γιορτή του Αγίου Γεωργίου στο Πλατανόρεμα Νεάπολης (Δείτε φωτο)

  Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα το πρωί η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον  Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου  στο Πλατανόρε...

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Έχασε τον αντίχειρά του και τον αντικατέστησαν με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του

Κατηγορία Διεθνή στις   10:00 μ.μ.  |  Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του στη θέση του αντίχειρά του θα ζει πλέον ο 20χρονος Αυστραλός Ζακ Μίτσελ. Ο νεαρός άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά τον Απρίλιο ενώ εργαζόταν σε φάρμα στη Δυτική Αυστραλία. «Ένας ταύρος κλώτσησε το χέρι μου και χτύπησε πάνω στον φράχτη» περιγράφει ο ίδιος το περιστατικό.

Ο αντίχειρας αποκόπηκε από τη δύναμη της κλωτσιάς και ο 20χρονος και οι συνάδελφοί του επιχείρησαν να σώσουν το δάχτυλο τοποθετώντας το μέσα σε κουτί με πάγο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο του Περθ, αλλά οι προσπάθειες να σωθεί ο αντίχειρας απέτυχαν.

Ο 20χρονος υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις για την επανατοποθέτησή του, που όμως δεν πέτυχαν. Έτσι οι γιατροί, όπως γράφει το BBC, αποφάσισαν να τοποθετήσουν στη θέση του αντίχειρα το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του. Η επέμβαση έγινε πριν από δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ και κράτησε οκτώ ώρες.

Ο Μίτσελ ήταν αρχικά αρνητικός. Ο πλαστικός χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση λέει πως δεν ήταν παράξενο. «Είναι λίγο τρελή η ιδέα, οι τραυματίες δεν θέλουν να τραυματιστούν και σε άλλο σημείο του σώματός τους» εξηγεί. «Ωστόσο αν έχεις τέσσερα γερά δάχτυλα και δεν έχεις τον αντίχειρα, χάνεις μεγάλο μέρος της λειτουργικότητάς τους».

Ο 20χρονος θα χρειαστεί ακόμα 12 μήνες αποκατάστασης αλλά σκοπεύει στη συνέχεια να επιστρέψει στις αγροτικές εργασίες του.


newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...