Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν: Παρομοίασε τους Έλληνες με τους... Τούρκους πραξικοπηματίες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν: Παρομοίασε τους Έλληνες με τους... Τούρκους πραξικοπηματίες

Κατηγορία Διεθνή στις   3:30 π.μ.  |  Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Στα ύψη και πάλι ο εθνικός παροξυσμός στην Τουρκία λόγω της εθνικής γιορτής το Σάββατο, όπως έχει αναδειχθεί, η πρώτη επέτειος από την απόπειρα του πραξικοπήματος, και ενώ «χτίζει» κλίμα έντασης στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προέβη σε μία περίεργη ιστορική παρομοίωση σε ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του κόμματός του στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 15ης Ιουλίου, λέγοντας ότι «αυτό που στόχευαν όλες οι ξένες δυνάμεις από τα Δαρδανέλια και μετά ξεκινώντας από τη Σμύρνη μέχρι την Άγκυρα, καταλαμβάνοντας τη χώρα μας, το ίδιο προσπάθησαν και στις 15 Ιουλίου οι πραξικοπηματίες», υπονοώντας ότι οι Έλληνες και οι πραξικοπηματίες προσπάθησαν να καταστρέψουν κατά τον ίδιο τρόπο την Τουρκία.

Και συνεχίζοντας το εθνικιστικό του παραλήρημα σημείωσε ότι «το τουρκικό έθνος έναν αιώνα μετά τα Δαρδανέλια και τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας θυμήθηκε ξανά και με πιο δυναμικό τρόπο την ταυτότητά του και ξαναήρθε σε επαφή με το ένδοξο παρελθόν του. Ο στόχος των πραξικοπηματιών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα όπλα, προκειμένου να επιβληθούν στο έθνος, ήταν να αδειάσουν τους δρόμους και τις πλατείες και να αναλάβουν τη διαχείριση της χώρας. Αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί το έθνος δεν σταμάτησε μπροστά από τα τανκς, ίσα ίσα ανέβηκε πάνω σε αυτά».

(πηγή: ant1news.gr)
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html