Απίστευτο: Άκουσε έναν ήχο και διαπίστωσε ότι ήταν αρκούδα που του δάγκωσε το κεφάλι! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέτρες στην χολή: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης

Οι πέτρες στην χολή (χολόλιθοι) είναι επί της ουσίας υπολείμματα πεπτικών υγρών που σκληραίνουν και μπορεί να πάρουν την μορφή μικρών ογ...

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Απίστευτο: Άκουσε έναν ήχο και διαπίστωσε ότι ήταν αρκούδα που του δάγκωσε το κεφάλι!

Κατηγορία Διεθνή στις   10:30 π.μ.  |  Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Παρά την περιπέτειά του όμως, δήλωσε ότι δεν φοβάται τις αρκούδες ή να κοιμηθεί στην ύπαιθρο. «Απλά πρέπει να σέβεσαι τα ζώα», συμπλήρωσε

Ενας 19χρονος, σε κατασκήνωση στο Κολοράντο, ξύπνησε από έναν περίεργο ήχο. Την επόμενη στιγμή συνειδητοποίησε ότι ο ήχος προερχόταν από αρκούδα που του είχε δαγκώσει το κεφάλι!

«Ο ήχος που άκουσα υποθέτω ότι ήταν τα δόντια της στο κρανίο μου», είπε. Αμέσως μετά, η αρκούδα τον έσυρε εκτός της σκηνής, για αρκετά μέτρα. «Ενιωσα ότι κράτησε αιώνες αυτό», εξομολογήθηκε ο Ντίλαν μιλώντας στο Denver7. Αλλοι εργαζόμενοι στην κατασκήνωση προσπάθησαν να τρομάξουν την αρκούδα για να την απομακρύνουν από τον 19χρονο και τελικά το ζώο τον εγκατέλειψε.

Ο Ντίλαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ήδη έχει πάρει εξιτήριο. Παρά την περιπέτειά του όμως, δήλωσε ότι δεν φοβάται τις αρκούδες ή να κοιμηθεί στην ύπαιθρο. «Απλά πρέπει να σέβεσαι τα ζώα», συμπλήρωσε.

protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...