Απίστευτο: Άκουσε έναν ήχο και διαπίστωσε ότι ήταν αρκούδα που του δάγκωσε το κεφάλι! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τζόκερ: Ο Μεγάλος Τυχερός ή ο Μεγάλος Γκαντέμης; Το Τυχερό Δελτίο των 0,50€ και το Μοιραίο Λάθος…

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Το τζόκερ του έδωσε βαθιά οικονομική ανάσα λίγες ώρες πριν την Καθαρά Δευτέρα. Το τζακ ποτ είχε δύο τυχερούς Ο λόγος για τους...

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Απίστευτο: Άκουσε έναν ήχο και διαπίστωσε ότι ήταν αρκούδα που του δάγκωσε το κεφάλι!

Κατηγορία Διεθνή στις   10:30 π.μ.  |  Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Παρά την περιπέτειά του όμως, δήλωσε ότι δεν φοβάται τις αρκούδες ή να κοιμηθεί στην ύπαιθρο. «Απλά πρέπει να σέβεσαι τα ζώα», συμπλήρωσε

Ενας 19χρονος, σε κατασκήνωση στο Κολοράντο, ξύπνησε από έναν περίεργο ήχο. Την επόμενη στιγμή συνειδητοποίησε ότι ο ήχος προερχόταν από αρκούδα που του είχε δαγκώσει το κεφάλι!

«Ο ήχος που άκουσα υποθέτω ότι ήταν τα δόντια της στο κρανίο μου», είπε. Αμέσως μετά, η αρκούδα τον έσυρε εκτός της σκηνής, για αρκετά μέτρα. «Ενιωσα ότι κράτησε αιώνες αυτό», εξομολογήθηκε ο Ντίλαν μιλώντας στο Denver7. Αλλοι εργαζόμενοι στην κατασκήνωση προσπάθησαν να τρομάξουν την αρκούδα για να την απομακρύνουν από τον 19χρονο και τελικά το ζώο τον εγκατέλειψε.

Ο Ντίλαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ήδη έχει πάρει εξιτήριο. Παρά την περιπέτειά του όμως, δήλωσε ότι δεν φοβάται τις αρκούδες ή να κοιμηθεί στην ύπαιθρο. «Απλά πρέπει να σέβεσαι τα ζώα», συμπλήρωσε.

protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...