Πατέρας δανείστηκε το κινητό της πρώην γυναίκας του. Μόλις το άνοιξε, είδε ο,τι πιο σοκαριστικό! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Πατέρας δανείστηκε το κινητό της πρώην γυναίκας του. Μόλις το άνοιξε, είδε ο,τι πιο σοκαριστικό!

Κατηγορία Διεθνή στις   11:00 π.μ.  |  Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Όταν ένας πατέρας δανείστηκε το κινητό της πρώην γυναίκας του, σοκαρίστηκε και ενοχλήθηκε από αυτό που ανακάλυψε, κι έτσι επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία. Ένας πατέρας από την Tulsa της Oklahoma πήγε να πάρει την ενός έτους κόρη του από την μητέρα της, Jerrica Lackey.

Όσο βρισκόταν στο σπίτι, χρειάστηκε το κινητό της Lackey. Παρατήρησε ότι είχε εγκατεστημένη την εφαρμογή Kik και ήξερε ότι η εφαρμογή αυτή έχει σχέση με την εκμετάλλευση παιδιών.

Ο πατέρας άνοιξε την εφαρμογή και αναστατώθηκε πολύ με αυτό που ανακάλυψε. Η πρώην γυναίκα του έστελνε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της κόρης τους στο αγόρι της που μένει στην Florida. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο επίσης ανακάλυψαν ότι η Lackey κακοποιούσε σεξουαλικά το μωρό.

Η 29χρονη Lackey κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού. Η μητέρα συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

Το γραφείο του σερίφη της Tulsa δήλωσε ότι η Lackey είπε ότι τράβηξε τις φωτογραφίες και τα βίντεο επειδή το αγόρι της της το είχε ζητήσει και χρησιμοποίησε αυτή την εφαρμογή για να τα στείλει.

«Αρχικά όταν λάβαμε την κλήση δεν το πιστεύαμε», είπε ο Casey Roebuck, υπεύθυνος δημόσιας πληροφόρησης. «Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι μια μητέρα θα έκανε κάτι τέτοιο σε ένα παιδί.»

Ο Roebuck εξήγησε ότι η Lackey και το αγόρι της επικοινωνούσαν με βιντεοκλήσεις και σε κάποια φάση εκείνος της ζήτησε φωτογραφίες και βίντεο με συγκεκριμένες πράξεις. Η Tymprance Melton, γειτόνισσα που είδε την σύλληψη της Lackey, είπε είχε δει την αστυνομία να σταματά στο δρομάκι και είχε βγάλει όπλα όταν την συνέλαβαν.

«Την βλέπουμε όλη την ώρα έξω με τα μωρά και δεν φαινόταν άνθρωπος που θα έκανε κάτι τέτοιο», είπε η Melton. «Απλά σοκαριστικό, επειδή είναι γειτόνισσα μας. Όπως είπα, υπάρχουν μωρά εδώ. Υπάρχουν μωρά σε όλη την γειτονιά.» Το FBI ερευνά την υπόθεση, γιατί οι φωτογραφίες ξεπέρασαν τα όρια της πολιτείας. Βρέθηκαν κι άλλα κινητά και iPad στο σπίτι της Lackey.

Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αρχές ερευνούν τις συσκευές. Η ένορκη κατάθεση αποκάλυψε ότι η Lackey και ο φίλος της επικοινωνούσαν μέσω βιντεοκλήσεων και της εφαρμογής Kik και ότι η μητέρα έστελνε φωτογραφίες και βίντεο της να κακοποιεί την κόρη της, μερικές φορές με την χρήση αντικειμένων. Το πιο πρόσφατο βίντεο που έστειλε ήταν την ίδια μέρα που το ανακάλυψε ο πατέρας.

americanow.com, fanpage.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html