Καλαμάτα: Καταδικάστηκε ληστής που ...πάτησε γυναίκα στην κοιλιά για να την κλέψει! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέτρες στην χολή: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης

Οι πέτρες στην χολή (χολόλιθοι) είναι επί της ουσίας υπολείμματα πεπτικών υγρών που σκληραίνουν και μπορεί να πάρουν την μορφή μικρών ογ...

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Καλαμάτα: Καταδικάστηκε ληστής που ...πάτησε γυναίκα στην κοιλιά για να την κλέψει!

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:00 π.μ.  |  Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ωστόσο, του αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό ότι οδηγήθηκε στις πράξεις του λόγω φτώχειας

Ο ισχυρισμός του ότι αναγκάστηκε να γίνει ληστής επειδή δεν είχε να φάει, καθώς ήταν άστεγος και άνεργος, γλίτωσε από βαρύτερη «καμπάνα» έναν 43χρονο που κρίθηκε ένοχος για ληστεία κατ’ εξακολούθηση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, καθώς είχε αρπάξει με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο τις τσάντες από τις τρεις γυναίκες.

Ωστόσο, του αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό ότι οδηγήθηκε στις πράξεις του από μη ταπεινά αίτια και από μεγάλη ένδεια! Έτσι, το δικαστήριο τον καταδίκασε στην σχετικά αλαφρά ποινή κάθειρξης έξι ετών και ενός μηνός. Όμως, ο 43χρονος δεν απέφυγε την φυλακή, αφού αποφασίστηκε να μην δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση που υπέβαλε. 

Ο δράστης είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να επιτίθεται σε μια ηλικιωμένη στην Καλαμάτα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και να την πατάει (!) με το πόδι του στην κοιλιά για να την αναγκάσει να αφήσει την τσάντα της! Πάντως, η γυναίκα δεν κατήγγειλε τη ληστεία! Σε άλλες δύο περιπτώσεις, είχε αρπάξει τσάντες με 500 και 300 ευρώ από άλλες δυο γυναίκες μεγάλης ηλικίας και διέφυγε με ένα κίτρινο ποδήλατο. 

protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...