Ένα ολόκληρο χωριό στο κέντρο υγείας με γαστρεντερίτιδα « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Μια ανατριχιαστική μαρτυρία για την καταστροφή του Τσέρνομπιλ

Όσοι έζησαν από κοντά το τραγικό γεγονός σημαδεύτηκαν για όλη τους τη ζωή. Και δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ... Στις 26 Απριλίου...

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Ένα ολόκληρο χωριό στο κέντρο υγείας με γαστρεντερίτιδα

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:00 μ.μ.  |  Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Μεγάλη ανησυχία και ερωτήματα προκαλεί ένα ασυνήθιστο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Λουτράκι του Δήμου Βιάννου, καθώς όλοι οι κάτοικοί του, έσπευσαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Το θέμα αποκάλυψε εκπομπή στο Ράδιο Κρήτη, όπου ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός, σημειώνοντας ότι οι πρώτες υποψίες πέφτουν στο νερό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr. Όπως είπε ο κ. Μπαριτάκης έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς δήμου, δηλαδή έλεγχος στις δεξαμενές όπου δεν διαπιστώθηκε δολιοφθορά, αλλά και χλωρίωση του δικτύου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των αναλύσεων, που θα δώσουν απαντήσεις. Ωστόσο αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα, τι ευθύνεται για τη γαστρεντερίτιδα.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βιάννου Σπύρος Βουτουθιανάκης επιβεβαίωσε ότι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής μεταφέρθηκαν περίπου 30 κάτοικοι ανάμεσά τους και παιδιά και μάλιστα τα πρώτα περιστατικά δημοτών με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας εμφανίστηκαν από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

enikos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...