Φθιώτιδα: Τραγική η κατάσταση με τα αδέσποτα - Έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρομερό: Χορευτές σχημάτισαν με τα σώματά τους τη Μακεδονία! (video)

Πάνω από 1500 Πόντιοι χορευτές στην Έδεσσα σχημάτισαν τη Μακεδονία με τα σώματά τους. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας ...

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Φθιώτιδα: Τραγική η κατάσταση με τα αδέσποτα - Έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:00 μ.μ.  |  Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

34χρονος Λαμιώτης δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων

Η κατάσταση με τα αδέσποτα στην ανατολική Φθιώτιδα έχει ξεφύγει. Και αυτό το καλοκαίρι σε πολλές περιοχές κάτοικοι, λουόμενοι και παραθεριστές, κάνουν λόγο για πολλά σκυλιά, που πολλές φορές, γίνονται επικίνδυνα.

Το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 09:40 το πρωί μια αγέλη, επτά περίπου αδέσποτων σκύλων, επιτέθηκαν σε έναν 34χρονο στο Μαρίνι Στυλίδας. Το ένα από αυτά τον δάγκωσε στο πόδι, την ώρα που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει σε μια μάντρα για να σωθεί.


«Αν στη θέση μου ήταν ένα μικρό παιδί ή ένας ηλικιωμένος, τι θα μπορούσε να συμβεί;», αναρωτιέται ο 34χρονος που δέχθηκε την επίθεση τονίζοντας ότι αγαπάει τα ζώα και ότι δεν τα προκάλεσε.

«Περπατούσα κοντά στην εκκλησία, όταν περίπου επτά αδέσποτα, μου επιτέθηκαν χωρίς από την πλευρά μου να γίνει κάποια κίνηση για να τα προκαλέσω. Για να αποφύγω τα χειρότερα προσπάθησα να σκαρφαλώσω σε μια μάντρα και τότε το ένα από αυτά το πιο μεγαλόσωμο, με δάγκωσε στο πόδι. Πήγα στο Κ.Υ. Στυλίδας και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλα το συμβάν. Αγαπάω τα ζώα, αλλά υπάρχει πρόβλημα, για το όποιο οι υπεύθυνοι πρέπει να βρουν λύση. Αν στη θέση μου ήταν ένα μικρό παιδί ή ένας ηλικιωμένος, τι θα μπορούσε να συμβεί;», είπε μεταξύ άλλων ο 34χρονος στο LamiaReport.


Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο Μαρίνι έχουν γίνει κι άλλες επιθέσεις, ενώ μια κυρία χρειάστηκε επίσης να πάει στο Κ.Υ. Υγείας Στυλίδας, μετά από δάγκωμα σκύλου.

Δυστυχώς τα ίδια και χειρότερα είναι τα πράγματα στις Ράχες, που αυτή την περίοδο είναι γεμάτες από κόσμο. Δείτε το βίντεο που είχε αναρτήσει το LamiaReport το περασμένο καλοκαίρι. Δυστυχώς δεν έχει αλλάξει τίποτα από πέρυσι.


Πηγή: LamiaReport
Σας άρεσε; Πατήστε...