Το φαινόμενο Ελ Νίνα φέρνει μεγαλύτερο καύσωνα « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Το φαινόμενο Ελ Νίνα φέρνει μεγαλύτερο καύσωνα

Κατηγορία Lifestyle στις   12:20 μ.μ.  |  Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Ποιο Μαρόκο; Αυτό το κύμα έρχεται κατευθείαν από το Instagram.

Περάσαμε ζόρικα με τον καύσωνα. Κυρίως, σταματήσαμε να γκρινιάζουμε για την ζέστη του καλοκαιριού, γιατί είδαμε πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν και χειρότερα. Και μπορεί οι μετεωρολόγοι να λένε πως υπάρχει ακόμη ένα κύμα που θα χτυπήσει την χώρα μας, αλλά σίγουρα δεν είχαν φανταστεί ποτέ τους το τι θα ξεκινούσε να έρχεται από τη Νίνα Μπράμη.

Στο Facebook, διαβάζουμε πως δουλεύει στο Akanthus. Και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό, γιατί αν μη τι άλλο θέλουμε να περιβαλλόμαστε από ωραία κορίτσια. Όμως η άφιξη της στις ζωές μας μέσω του Instagram,  σηματοδοτεί έναν πολύ διαφορετικό καύσωνα από εκείνον που γνωρίζαμε. Είναι αυτή η γλυκιά ταλαιπωρία που ολοένα και σε βασανίζει και που περιμένεις να τελειώσει. Αλλά αυτή η «ταλαιπωρία» δεν τελειώνει ποτέ. Είναι καθημερινά μέσα στις ζωές μας, μέσα από τα social media και τις φωτογραφίες που ανεβάζει ανελλιπώς. Που μας κάνουν και θυμόμαστε γιατί αγαπάμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα τόσο πολύ. Χάρη σε κορίτσια σαν τη Νίνα.

Βάλε τον καύσωνα (και τη Νίνα) στη ζωή σου μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες.
ratpack.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...