Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε τι έχει απομείνει από τη Μοσούλη « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τραγικό τέλος για 21χρονο φοιτητή - Τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του

Τραγικό τέλος για έναν 21χρονο φοιτητή που βρέθηκε απαγχονισμένος με σκοινί στο σπίτι όπου διέμενε στην Καλαμάτα. Ο 21χρονος, φοιτητής σ...

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Συγκλονιστικό βίντεο: Δείτε τι έχει απομείνει από τη Μοσούλη

Κατηγορία Διεθνή στις   12:00 μ.μ.  |  Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χαϊντέρ αλ-Αμπάντι ανακοίνωσε χθες επίσημα τη νίκη των στρατιωτικών δυνάμεων του Ιράκ κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Μοσούλη

Ενώ οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ανακοίνωσαν πως ο ηγέτης τους Αμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι είναι νεκρός, οι εικόνες από Drone από τη διαλυμένη Μοσούλη είναι ανατριχιαστικές.

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χαϊντέρ αλ-Αμπάντι ανακοίνωσε χθες επίσημα τη νίκη των στρατιωτικών δυνάμεων του Ιράκ κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Μοσούλη, τρία χρόνια μετά την κατάληψη της πόλης.

Η επιχείρηση για την ανακατάληψη της πόλης που άρχισε τον περασμένο Οκτώβριο και συμμετείχαν 100.000 μαχητές, ανάμεσα σε αυτούς Ιρακινοί στρατιώτες, Κούρδοι αντάρτες, αλλά και σιίτες παραστρατιωτικοί. 

Όμως, οι συνολικά εννέα μήνες της στρατιωτικής επιχείρησης προκάλεσαν μεγάλη ανθρωπιστική κρίση, καθώς, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, εκτοπίστηκαν 920.000 άμαχοι.


protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...