Αποκάλυψη – σοκ: Γι' αυτό το λόγο γρονθοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 22χρονος τουρίστας στον Λαγανά! (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Αποκάλυψη – σοκ: Γι' αυτό το λόγο γρονθοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 22χρονος τουρίστας στον Λαγανά! (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:00 π.μ.  |  Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα από μπράβο και μπάρμαν στο Λαγανά Ζακύνθου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το συγκλονιστικό περιστατικό έγινε για μια… σέλφι, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες των αστυνομικών αρχών. Και αυτό γιατί φαίνεται πως ο 22χρονος και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με την σερβιτόρο του μαγαζιού, το γεγονός εξόργισε τον μπράβο και τελικά οδήγησε στην δολοφονία του νεαρού από τον ίδιο και τους φίλους του - συνολικά 30 άτομα επιτέθηκαν στον νεαρό από το Όστιν του Τέξας που ξεψύχησε στο ελληνικό νησί.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία δείχνει τον 22χρονο με την παρέα του, ακόμα δύο Αμερικανούς, να διασκεδάζουν στο μπαρ, όπου το επίμαχο βράδυ γινόταν σερβικό πάρτι. Κάποια στιγμή φαίνονται να βγάζουν σέλφι με την σερβιτόρα του καταστήματος και αμέσως μετά ένας από τους μπράβους, με φανερά απειλητική διάθεση, πλησιάζει και τους ζητά το λόγο. Ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και εκεί πέφτουν τα πρώτα χτυπήματα. Αμέσως ο 22χρονος φεύγει και τρέχει έξω από το μαγαζί. Ο μπράβος και οι δικοί του όμως δεν έχουν τελειώσει μαζί του. Τον κυνηγούν, τον προφταίνουν και τον χτυπούν ανελέητα. 

Ιατροδικαστής: Δεν πρόλαβε να αμυνθεί

Ανατριχίλα όμως προκαλούν και τα αποτελέσματα της νεκροψίας του άτυχου 22χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ANT1 ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος του νεαρού προκλήθηκε από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, κάποια εκ των οποίων του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο 22χρονος έφερε κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ ο ΑΝΤ1 μετέδωσε ότι δεν πρόλαβε να αμυνθεί. Από τα βίντεο της αστυνομίας προκύπτει επίσης ότι οι δράστες χτυπούσαν τον νεαρό ακόμα και όταν αυτός είχε χάσει τις αισθήσεις του…

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ακόμη τέσσερις συλλήψεις. Η επιχείρηση της αστυνομίας, στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι έξι Σέρβοι κράτησε λίγα λεπτά καθώς οι κατηγορούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση. Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς μέσα από τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, από το σημείο που έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο.

Το χρονικό

Όλα άρχισαν στις 3:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν δύο παρέες, μία Αμερικανών και μία Σέρβων άρχισαν να διαπληκτίζονται μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, τον λόγο πήρε ο ηλικίας 32 ετών σερβικής καταγωγής και βρετανικής υπηκοότητας υπεύθυνος του καταστήματος και μπράβος.

Ο μπράβος αρχίζει να χτυπά με μανία τον 22χρονο Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος βγήκε έξω από το μαγαζί και άρχισε να τρέχει. Ο μπράβος μαζί με έναν 34χρονο Έλληνα μπάρμαν άρχισαν να τον καταδιώκουν, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα από τον άγριο ξυλοδαρμό ο τουρίστας έπεσε αναίσθητος στη μέση του δρόμου. 

Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε με βαριές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


newpost.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html