Αλλάζουν ΟΛΑ στην Superleague! Τι θα συμβεί από τη νέα σεζόν; « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δυτική Ελλάδα: Βιτσιόζος ηλικιωμένος με προτίμηση και σε ανήλικες – Τι βρήκε η Αστυνομία στο σπίτι του

Στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών κρατείται άνδρας ηλικίας 73 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της λήψης και κ...

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Αλλάζουν ΟΛΑ στην Superleague! Τι θα συμβεί από τη νέα σεζόν;

Κατηγορία Αθλητικά στις   4:30 π.μ.  |  Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Αν και η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, που προέβλεπε την ανάδειξη πρωταθλητή μέσω πλέι οφ έχει ψηφιστεί από τον Μάρτιο η συμμετοχή του πρώτου στα πλέι οφ της νέας χρονιάς είναι «στον αέρα».

Τελικά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Εκεί που όλοι έκαναν λόγο για «αναβάθμιση του προϊόντος» μετά την απόφαση για αναδιάρθρωση και τη μείωση των ομάδων στην Σούπερ Λίγκα ούτε αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά αν και η αναδιοργάνωση του πρωταθλήματος έχει ψηφιστεί από τον Μάρτιο όλα παραμένουν στον «αέρα». 

Σύμφωνα με όσα είχε ψηφίσει η Λίγκα τον Μάρτιο ο πρωταθλητής θα έβγαινε μέσω των πλέι οφ από τη νέα κιόλας σεζόν. Πιο συγκεκριμένα από τις ομάδες που θα τερμάτιζαν στις πρώτες έξι θέσεις της βαθμολογίας που θα συμμετείχαν και στην διαδικασία. Ακόμη υπήρχε πρόβλεψη για μείωση των ομάδων σε 14 από τη σεζόν 2018-2019. 

Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στη γενική συνέλευση της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Η προκήρυξη που έχει μοιραστεί στις ομάδες περιλαμβάνει τρία σενάρια. Το πρώτο μιλάει για διεξαγωγή πλέι οφ στις 1-6. Το δεύτερο μιλάει για πλέι οφ στις θέσεις 1-4 ενώ το τρίτο μιλάει για διεξαγωγή της διαδικασίας των πλέι οφ όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, δηλαδή χωρίς τη συμμετοχή του πρωταθλητή.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα κάνουν λόγο οι «μικροί» την απειλή τους πράξη. Οι 12 ομάδες (πλην των τεσσάρων μεγάλων) θέλουν ανακατανομή των εσόδων της Λίγκας και αν αυτή δε γίνει δεκτή (σημειώνεται ότι χρειάζεται πλειψηφία 3/4 δηλαδή 12 από της 16 ομάδες) τότε  ούτε η διαδικασία των πλέι οφ θα αλλάξει ούτε μείωση των ομάδων θα υπάρξει. 

Από τις μέχρι στιγμής προθέσεις των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι θετικές στο ενδεχόμενο της ανακατανομής των εσόδων. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός από την άλλη λένε «όχι» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

sdna.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...