Στην Ιαπωνία παντρεύονται τον αγαπημένο τους anime χαρακτήρα! (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Στην Ιαπωνία παντρεύονται τον αγαπημένο τους anime χαρακτήρα! (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   1:40 μ.μ.  |  Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Ιάπωνας παντρεύτηκε σε μία λαμπερή τελετή... εικονικής πραγματικότητας! Ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του "γάμου" με... τον αγαπημένο του χαρακτήρα anime!

Μια γυναίκα, ένας άνδρας, ένα love story και ένας γάμος... εικονικής πραγματικότητας! Στην Ιαπωνία δεν τα βλέπουν όλα τα πράγματα παραδοσιακά. Οι άνθρωποι εκεί είναι... ανοιχτόμυαλοι και παντρεύονται τον αγαπημένο τους anime χαρακτήρα.

Όλα άρχισαν όταν ο Niizuma Lovely x Cation σχεδίασε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας με 3 νύφες. Η ιδέα του game αυτού ήταν να καταφέρει ο παίκτης να "κτίσει" μια γερή σχέση με μία από τις τρεις νύφες και τελικά να την παντρευτεί. Tο concept αυτό το προχώρησε όμως και σε επόμενο επίπεδο... Δημιούργησε έναν χώρο εκδήλωσης, όπου η τελική φάση του παιχνιδιού, ο γάμος δηλαδή, γίνεται με τον παίκτη ντυμένο γαμπρό και τη νύφη σε virtual έκδοση.

"Όλα ταίριαζαν με το στυλ μου, ήταν μια ωραία ολοκληρωμένη εκδήλωση", δήλωσε ο παίκτης μετά τον "γάμο" του, ενώ στάθηκε ύστερα και έβγαλε φωτογραφίες με την αγαπημένη του.

"Με αηδιάζει αυτή η κατάσταση, στην Ιαπωνία μάλλον περισσότερο αγαπούν τους anime χαρακτήρες παρά τους ανθρώπους", σχολιάζει κάτω από το βίντεο, χρήστης του Youtube με άλλον να απαντά: "Καλύτερο αυτό από έναν κανονικό γάμο που μπορεί να διαλυθεί εύκολα!".

Εσάς ποια είναι η άποψή σας; Δείτε το βίντεο:


newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html