Κοίταξε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου που οδηγούσε και είδε αυτές τις εικόνες (photos) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

«Χρυσάφι» μέχρι και η χρήση τουαλέτας στη Μύκονο - Πληρώνουν ένα ευρώ για να μπουν

Η ακρίβεια χτύπησε και τις δημόσιες τουαλέτες του νησιού, καθώς οι τουρίστες είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν ένα ολόκληρο ευρώ για να εξ...

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Κοίταξε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου που οδηγούσε και είδε αυτές τις εικόνες (photos)

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:00 μ.μ.  |  Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Την... πλάκα του στο τιμόνι έπαθε ο οδηγός που σίγουρα δεν περίμενε αυτές τις εικόνες. Μετά την αρχική έκπληξη πάντως έδειχνε να το απολαμβάνει...

Ένα τεράστιο σαμιαμίδι ξεπρόβαλε ξαφνικά στον καθρέπτη του αυτοκινήτου Ηρακλειώτη, την ώρα που οδηγούσε για να πάει στην θάλασσα. Ο οδηγός αρχικά ένιωσε φόβο αλλά στην συνέχεια απόλαυσε τη παρέα του απρόσμενου επισκέπτη, σε όλη την διαδρομή. Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην διαδρομή προς Γούβες. Ο οδηγός λίγη ώρα πριν είχε σταθμεύσει για μερικά λεπτά σε παραθαλάσιο καφέ για να πιει καφέ και προφανώς ο επισκέπτης μπήκε στο αυτοκίνητο και κρύφτηκε στην χαραμάδα του καθρέπτη - είναι γνωστό ότι στα σαμιαμίδια αρέσει η δροσιά και το σκοτάδι.

Μετά από λίγη ώρα και ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει αυτό βγήκε ολόκληρο από την κρυψώνα του, και στεκόταν πάνω στον καθρέπτη ακίνητο. Χωρίς να ενοχλεί αυτό βοήθησε τον οδηγό να βγάλει και φωτογραφίες. Όταν πάρκαρε ξανά ο οδηγός, αυτό έπεσε και έφυγε τρέχοντας.Στην Κρήτη το λένε "σαμιάμιθο" και όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας το σαμιαμίδι είναι σημάδι καλοτυχίας και ευζωίας. Είναι ο συγκάτοικος που έχει είτε φίλους είτε εχθρούς, ανάλογα με το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων. Βγαίνει συνήθως τα βράδια, με το άναμμα της λάμπας. Δεν είναι δηλητηριώδης αλλά η θέα του τρομάζει πολλούς.

Όταν εμφανιστεί, δίνει το ευχάριστο προμήνυμα του ερχομού του καλοκαιριού και πλέον είναι αισθητή και η διακριτική παρουσία τους. Εκπληκτική και η ικανότητά του να προσαρμόζει το χρώμα και τα σχέδια του, ανάλογα το περιβάλλον που ζει. Τα σαμιαμίδια, είναι από τα λίγα είδη σαύρας, που διαθέτουν και φωνή!

Πηγή: ekriti.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...