Έφαγε τυρί από τα σκουπίδια και απολύθηκε γιατί "δεν ρώτησε"! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κέφαλος: H κρυφή «ατόλλη» του Αμβρακικού με τις μαγευτικές παραλίες

Ένας άγνωστος παράδεισος του Αμβρακικού, κοντά στη Βόνιτσα, όπου με ένα σχήμα «Δ» αποτελεί ιδανικός προορισμός για όσους ψάχνουν ερημικές ...

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Έφαγε τυρί από τα σκουπίδια και απολύθηκε γιατί "δεν ρώτησε"!

Κατηγορία Διεθνή στις   9:00 π.μ.  |  Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

1975.52Ένας υαλοκαθαριστής, υπάλληλος της εταιρείας Onet, υποστηρίζει ότι απολύθηκε επειδή τον έπιασαν να τρώει ένα κομματάκι τυρί στην κουζίνα ενός ξενοδοχείου όπου εργαζόταν, στο Κογκολέν.

Στις 11 Απριλίου ο 40χρονος άνδρας, που εργαζόταν για την Onet τα τελευταία 14 χρόνια, πήγε στην κουζίνα για να πάρει νερό προκειμένου να καθαρίσει τα τζάμια του ξενοδοχείου. Εκεί, είδε μια υπάλληλο να πετάει στα σκουπίδια το τυρί.

"Η ώρα ήταν 11.30 το πρωί, δεν ήμουν πολύ καλά γιατί δεν είχα φάει τίποτα επί έξι ώρες και αφού το τυρί θα το πέταγαν, πήρα ένα κομμάτι" είπε ο Γιανίκ, επιβεβαιώνοντας ένα δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Var-Matin.

Για κακή του τύχη, ο Γιανίκ έγινε αντιληπτός από τη διευθύντρια του ξενοδοχείου που τον κατηγόρησε ότι έφαγε το τυρί "χωρίς να ρωτήσει προηγουμένως". Η διευθύντρια κατόπιν αποχώρησε και εκείνος γύρισε στη δουλειά του.

Στις 7 Ιουνίου όμως, ο υαλοκαθαριστής κλήθηκε από τη διεύθυνση της Onet και του ανακοινώθηκε η απόλυσή του με το σκεπτικό ότι δεν τήρησε τους κανόνες υγιεινής επειδή δεν θα έπρεπε να πάει στην κουζίνα για να πάρει νερό. "Αυτό είναι λάθος, επί δύο χρόνια πήγαινα κάθε μήνα στο ξενοδοχείο και άλλαζα το νερό στην κουζίνα χωρίς να μου πει κανείς το παραμικρό", διαβεβαίωσε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Σας άρεσε; Πατήστε...