Τύχη βουνό: 19χρονη κέρδισε το λαχείο δύο φορές σε μια εβδομάδα! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αυτό θα είναι το νέο ελληνικό ποδόσφαιρο: Με 12 ομάδες η Super League

Κυβέρνηση, ΕΠΟ και Super League βρίσκονται σε πλήρη συνεννόηση για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών κατηγοριών. Διαβάστ...

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Τύχη βουνό: 19χρονη κέρδισε το λαχείο δύο φορές σε μια εβδομάδα!

Κατηγορία Περίεργα στις   1:30 μ.μ.  |  Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017


Η πιθανότητα να σου κληρώσει ο πρώτος λαχνός του λαχείου είναι μία στο εκατομμύριο δεν λένε; Φανταστείτε λοιπόν την τύχη που «έλουσε» τη 19χρονη από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η οποία κέρδισε δυο φορές το λαχείο σε διάστημα μόλις επτά ημερών. 

Όπως διαβάζουμε στο ABC, η Ρόζα Ντομίνκες κέρδισε 555.555 δολάρια αγοράζοντας ένα λαχείο τύπου «ξυστό» σε ένα βενζινάδικο. Αφού είδε το τεράστιο ποσό δήλωσε πως δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά της και ήθελε να βάλει τα κλάματα.

Λίγες μέρες αργότερα, πήρε άλλο ένα ίδιο λαχείο σε άλλο κατάστημα, το οποίο επίσης αποδείχτηκε κερδοφόρο, με αποτέλεσμα να προσθέσει στη μικρή της περιουσία 100.000 δολάρια ακόμη. Η εταιρία που διαχειρίζεται τα τυχερά λαχεία ανέφερε στα αμερικανικά μέσα πως η τυχερή 19χρονη έχει ήδη λάβει το ποσό των 655.555 δολαρίων και το πρώτο που σκοπεύει να κάνει είναι να πάει για ψώνια και να αγοράσει ένα καινούριο αυτοκίνητο.

Πηγή: news247.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...