Ντροπή σε ΟΛΟΥΣ – Πέθανε ΜΟΝΗ και ΑΒΟΗΘΗΤΗ η κάποτε ΜΕΓΑΛΗ που μας ΜΕΓΑΛΩΣΕ με την… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ντροπή σε ΟΛΟΥΣ – Πέθανε ΜΟΝΗ και ΑΒΟΗΘΗΤΗ η κάποτε ΜΕΓΑΛΗ που μας ΜΕΓΑΛΩΣΕ με την…

Κατηγορία Ελλάδα στις   6:40 μ.μ.  |  Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017


Πέθανε αβοήθητη στο Γηροκομείο

Παρά την πλούσια ζωή της όμως, το πολυτελές σπίτι και τα χλιδάτα ταξίδια, πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή η grande dame του Κολωνακίου Αριάδνη Καβουνίδου. Η γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας -γόνος καλής οικογένειας- ήταν παντρεμένη με τον εφοπλιστή Βάσσο Καβουνίδη, κληρονόμο και συνεχιστή της παλιάς ναυτιλιακής εταιρείας K. Lines.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 πεθαίνει ο σύζυγός της Βάσσος (έχουν μαζί μια κόρη) και εκείνη αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι στο Κολωνάκι, όπου δεν άντεχε να μένει, νοικιάζει τη σουίτα του “Πεντελικόν” στην Κηφισιά και ζει για καιρό εκεί. Δυστυχώς η κακή διαχείριση της περιουσίας της και οι κακοί χειρισμοί στην ναυτιλιακή επιχείρηση την οδηγούν από τη χλιδή και τα πλούτη στην οικονομική καταστροφή και την κατάρρευση.




Το τελευταίο διάστημα της ζωής της, όπως αναφέρει η Esprsesso, το πέρασε στο Γηροκομείο Αθηνών – έπειτα από δική της επιλογή – όπου και πριν λίγες μέρες πέθανε μόνη και ήρεμη, μακριά και ξεχασμένη από όλους….



Πηγή:press-news.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html