Φρίκη στα Χανιά: Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 17χρονη κοπέλα στα χέρια δύο ανδρών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Φρίκη στα Χανιά: Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 17χρονη κοπέλα στα χέρια δύο ανδρών

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:00 π.μ.  |  Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Σοκ προκαλεί η υπόθεση σωματεμπορίας που απασχολεί...την Αστυνομία, στην Κίσσαμο Χανίων.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 17χρονη κοπέλα στα χέρια δύο ανδρών, ηλικίας 30 και 31 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι την υποχρέωναν να εκδίδεται με αλλοδαπούς άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής την οποία εισέπρατταν προκαταβολικά και εξ' ολοκλήρου οι ίδιοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πριν από αρκετούς μήνες η 17χρονη ερωτεύτηκε τον 30χρονο και σύναψε σχέση μαζί του.

Εκείνος όμως, μαζί με έναν 31χρονο Μαροκινό είχαν άλλα σχέδια και την ανάγκασαν να εκδίδεται έναντι χρημάτων. Μάλιστα, ο ένας έβρισκε την πελατεία στην Κίσσαμο Χανίων αλλά και το Ηράκλειο και ο δεύτερος την οδηγούσε στους πελάτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η αρχή έγινε τον περασμένο χρόνο, με τους δύο άνδρες να εκδίδουν την 17χρονη περιστασιακά στο Ηράκλειο ενώ από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο την εξέδιδαν κατ' επανάληψη στα Χανιά.

Η νεαρή κοπέλα μην αντέχοντας άλλο, πέρασε χθες Τετάρτη (21/06) το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου όπου και κατήγγειλε τους δύο άνδρες. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες και μέσα σε λίγες ώρες τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για το αδίκημα της σωματοεμπορίας και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html