Μακάβρια υπόθεση νεκροφάνειας: Έσπασαν τον τάφο της γιατί άκουγαν φωνές και ανακάλυψαν ότι την είχαν θάψει ζωντανή! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Μακάβρια υπόθεση νεκροφάνειας: Έσπασαν τον τάφο της γιατί άκουγαν φωνές και ανακάλυψαν ότι την είχαν θάψει ζωντανή!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   7:40 π.μ.  |  Πέμπτη 27 Απριλίου 2017


Ένα απίστευτο και συνάμα μακάβριο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ονδούρα, όπου μια 16χρονη που όλοι πίστευαν ότι είχα χάσει τη ζωή της, αναστήθηκε μέσα στο φέρετρό της μόνο για να πεθάνει λίγα λεπτά αργότερα από ασφυξία.

Η 16χρονη Neysi Perez θάφτηκε ζωντανή, με αποτέλεσμα οι συγγενείς της να σπάσουν τον τάφο μια μέρα μετά από την νεκρώσιμη ακολουθία, καθώς μέσα από τον τάφο ακούγονταν φωνές. Όταν έσπασαν το φέρετρο ανακάλυψαν ότι η έφηβη είχε θαφτεί ζωντανή, μετά τη διάγνωση του θανάτου της από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Όπως φαίνεται επρόκειτο για μια ακόμη υπόθεση νεκροφάνειας, την οποία οι γιατροί δεν κατάφεραν να αντιληφθούν.

Ωστόσο, μέχρι να καταφέρουν να ανοίξουν το φέρετρο το κορίτσι είχε πεθάνει από ασφυξία και οι πρώτες βοήθειες που της παρασχέθηκαν δεν είχαν αποτέλεσμα.

Η Perez ήταν τριών μηνών έγκυος και φαίνεται να έπαθε καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα και με τη διάγνωση των γιατρών, που προχώρησαν στη διάγνωση του θανάτου της. Ο επίσης έφηβος σύζυγός της που επισκέφθηκε τον τάφο της την επόμενη ημέρα άκουσε τη 16χρονη να καλεί για βοήθεια και αμέσως κάλεσε και άλλους συγγενείς για να τον βοηθήσουν να σπάσει το φέρετρο.



peoplegreece.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html