ΠΡΟΣΟΧΗ 18+ Η Περιπέτεια του Μιχάλη και της Μαρίας (1ο μέρος) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ 18+ Η Περιπέτεια του Μιχάλη και της Μαρίας (1ο μέρος)

Κατηγορία Ιστορίες στις   7:20 μ.μ.  |  Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017


Η Μαρία κι εγώ είμαστε παντρεμένοι για 5 χρόνια.

Γνωριστήκαμε στο πανεπιστήμιο, είχαμε σχέση για 4 χρόνια και μετά παντρευτήκαμε. Στα 26 της η Μαρία είναι σωστή σεξοβόμβα. Το σώμα της είναι σφιχτό και με καμπύλες στα σωστά σημεία. Έχει υπέροχο στήθος, όχι πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό και ο κώλος της… ανασταίνει και νεκρούς. Η σεξουαλική μας ζωή είναι πολύ καλή, έχουμε πειραματιστεί με διαφόρους τρόπους. Μέχρι και anal μια φορά, αν και όχι ολόκληρο, αφού μονό το «κεφάλι» έβαλα μονό πριν σταματήσουμε. Δεν της άρεσε γιατί ήταν πολύ επώδυνο για αυτή για να το απολαύσει και δεν το ξαναδοκιμάσαμε από τότε.

Τα τελευταία 2 χρόνια δουλεύω σε μια εταιρία σαν προϊστάμενος και ο διευθυντής του τμήματός μου, ο Γιάννης, με φώναξε στο γραφείο του. Δεν ήξερα τι με ήθελε, οπότε πήγα αβέβαιος για το τι θα μου έλεγε. Όταν μπήκα στο γραφείο του μου έκανε νόημα να κάτσω σε μια καρέκλα ενώ κοιτούσε κάτι χαρτιά. Καθώς περίμενα άρχισα να σκέφτομαι γιατί μπορεί να με φώναξε. Δε μπορεί να θέλει να μου πει ότι απολύομαι γιατί έχω κλείσει περισσότερα από 18 συμβόλαια μόνο για φέτος. Μέχρι που κατάφερα να κερδίσω πίσω μερικούς πελάτες που είχαν φύγει. Τελικά άφησε τα χαρτιά κάτω και γύρισε σε μένα.

– Μιχάλη, είμαι σίγουρος πως αναρωτιέσαι γιατί σε φώναξα στο γραφείο μου, σήμερα.

– Ναι. Υποθέτω πως είναι καλά νέα, Γιάννης.

– Νομίζω πως θα τα βρεις υπέροχα νέα Μιχάλη. Κοιτούσα την δουλειά που έχεις κάνει τον τελευταίο χρόνο και συνειδητοποίησα πως έχεις κερδίσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια στην εταιρία μόνο για φέτος. Επίσης πως έσωσες συμβόλαια που ήταν σίγουρα χαμένα».

– 30 εκατομμύρια;

– Ναι, 30 εκατομμύρια. Μόνο από τους πελάτες που είχαμε χάσει, κερδίσαμε 15 εκατομμύρια. Και αν προσθέσεις και τα 10 εκατομμύρια που μας κέρδισες πέρυσι, δείχνει πως έχεις φτάσει στα 40 εκατομμύρια από τότε που ήρθες και θέλω να σε ενημερώσω πως η εταιρία έχει μια πολύ καλή ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά σου. Θα κάνω την ανακοίνωση στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι την άλλη εβδομάδα. Ελπίζω να μη λείψεις και να φέρεις και την όμορφη γυναίκα σου, τη Μαρία.

– Σκόπευα να φέρω και τη γυναίκα μου έτσι κι αλλιώς.

– Τέλεια! Οπότε την άλλη Παρασκευή θα σου έχω υπέροχα νέα, που θα… όπως λένε οι Αμερικάνοι, «Blow your mind»…

και μου έκλεισε το μάτι. Ο Γιάννης ήταν πάντα ένας πλεϊμπόϊ χαρακτήρας για αφεντικό και πολύ πρόστυχος μερικές φορές. Είχα ακούσει κάποιες περίεργες φήμες αλλά δεν είχα δώσει μεγάλη βάση. Εξάλλου εκτός από μερικά πρόστυχα αστεία που είχα ακούσει να λέει δεν είχα δει να κάνει κάτι άλλο. Τουλάχιστον μπροστά μου. Σκεφτόμουν το τι μπορούσε να είναι η ανταμοιβή. Δε μπορούσε να μου δώσει προαγωγή, δεν ήταν στο χέρι του, μπορούσε όμως να πει δυο καλά λόγια στους ανώτερους.

Όταν γύρισα σπίτι αποφάσισα να μην πω τίποτα στην Μαρία και να της κάνω έκπληξη, όταν ανακοινωθεί η ανταμοιβή μου. Όποια και αν ήταν αυτή. Έλπιζα σε αύξηση, ή ένα καλό μπόνους για όλη αυτή την σκληρή δουλειά. Εκείνη την νύχτα η Μαρία ήταν πολύ αγρία στο κρεβάτι. Μέχρι που μου έγλειψε την ψωλή και έβαλε ίσως και για πρώτη φορά από το γάμο μας το κεφαλάκι μέσα στο στόμα της. Δε με άφησε βέβαια να χύσω μέσα στο στόμα της. Στον δεύτερο γύρο μάλιστα, ενώ της έγλειφα το υπέροχο μουνάκι της, έβαλα το δάκτυλο μου στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα να της την χαϊδεύω, ενώ περίμενα να μου πει να σταματήσω. Όταν δεν το έκανε αλλά άρχισε να φωνάζει ακόμα πιο πολύ να μη σταματήσω, πήρα θάρρος και έχωσα σιγά-σιγά το δάκτυλο μου μέσα στον κώλο της. Όταν είδα πως της άρεσε άρχισα να το βάζω και να το βγάζω σιγά-σιγά. Δεν άργησε να έρθει σε έναν πολύ δυνατό οργασμό.

Είχα παρατηρήσει πως τώρα ερχόταν σε οργασμό πολύ πιο εύκολα και δυνατά σε σχέση με όταν τις αρχές του γάμου μας. Σαν να είχαμε συνδεθεί ακόμα πιο πολύ όταν κάναμε έρωτα. Αγαπούσα τη Μαρία πιο πολύ και από την ιδία μου την ζωή και ήξερα πως με αγαπούσε κι αυτή. Όλη την εβδομάδα πριν το πάρτι το σεξ ήταν καθημερινό. Η Μαρία έδειχνε να είναι καυλωμένη όλη την ώρα. Όχι πως έχω παράπονο με αυτό. Τη μέρα που θα γινόταν το πάρτι η Μαρία ετοιμαζόταν για ώρες. Ξέρω πως οι γυναίκες κάνουν πολύ ώρα να ετοιμαστούν αλλά αυτό είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όταν πια ετοιμάστηκε ήρθε στο σαλόνι να τη δω. Η καρδιά μου πρέπει να έχασε έναν χτύπο, είμαι σίγουρος για αυτό. Ήταν ένα κοντό μαύρο φόρεμα κολλητό πάνω στο υπέροχο κορμί της, όλη η πλάτη έξω μέχρι χαμηλά κάτω, σε σημείο που λίγο ήθελε να δω την σχισμή. Και μπορούσα να δω πως δε φορούσε ούτε σουτιέν, ούτε κιλοτάκι.

Με πλησίασε και έβαλα το χέρι μου κάτω από το φόρεμα και πρόλαβα να βάλω ένα δαχτυλάκι μέσα στο όμορφο μουνάκι της πριν τραβηχτεί και μου πει ότι θα αργήσουμε. Έδειχνε τόσο σέξι που δεν όργισα να καυλώσω σε σημείο να πω μέσα μου «γάμησε την ανταμοιβή και το πάρτι, και ας πηδηχτούμε άδω και τώρα». Χρειάστηκε όλη η αυτοσυγκράτηση και δύναμη μου να μπω στο ασανσέρ και να πάμε στο αυτοκίνητο για να φύγουμε. Ακόμα και μέσα στο αμάξι συγκρατήθηκα, μην την πάω σε ένα ξενοδοχείο. Ήμουν σίγουρος πως στο πάρτι όλοι οι άντρες θα την κοιτάζουν και ένιωσα περήφανος αλλά και τρομοκρατημένος ταυτόχρονα. Ήταν τόσο όμορφη που δε μπορούσα να πιστέψω πως είναι γυναίκα μου.

Όταν φτάσαμε ο Γιάννης ήρθε σε μας, μου έφερε ένα ποτό και ρώτησε τη Μαρία τι ποτό θα πιει. Πριν προλάβει αυτή να πει της είπε πως έχει ένα σπέσιαλ ποτό που θα της αρέσει πολύ. Όλοι οι άντρες κοιτούσαν τη γυναίκα μου, κάτι που με έκανε να ζηλέψω λίγο, αλλά και να νιώσω περήφανος που ήταν γυναίκα μου. Αγαπούσε μόνο εμένα, έκανε σεξ μόνο με εμένα. Μετά από λίγο ο Γιάννης ήρθε φέρνοντας το ποτό της, έκατσε μαζί μας και πιάσαμε την κουβέντα. Είπα στη Μαρία αν θέλει να χορέψει να πάει. Η Μαρία λάτρευε το χορό αλλά εγώ δεν ήξερα να χορεύω καλά.

Ο Γιάννης πετάχτηκε αμέσως και είπε να στην Μαρία να χορέψουν. Η Μαρία αφού με κοίταξε για αν σιγουρευτεί πως δεν είχα πρόβλημα, έφυγε αγκαζέ μαζί του στην πιστά. Τους έβλεπα να χορεύουν και πρόσεξα πως ο Γιάννης την έτριβε πάνω του. Τα χεριά του ήταν στην πλάτη της κοντά στον κώλο της. Άρχισα να νιώθω λίγο άβολα, αλλά έδειχνε πως περνάει καλά, και της είχα εμπιστοσύνη για να την αφήσω. Το ένστικτο μου, μου έλεγε πως αφού αυτός είναι μέγας πλεϊμπόϊ θα προσπαθούσε να την ξελογιάσει, αλλά ήμουν σίγουρος πως αυτή θα τον απέρριπτε, όπως και όλους όσους της είχαν κολλήσει στο παρελθόν.

Χαιρόμουν που περνούσε καλά αλλά ανυπομονούσα να γυρίσουμε σπίτι. Σε ένα επαγγελματικό πάρτι που έγινε το καλοκαίρι, η Μαρία χόρεψε με μερικούς τύπους που ήταν εκεί, μέσα ο Γιάννης, ο Αντρέας, φίλος του Γιάννη, και κάποιους άλλους συναδέλφους μου. Μετά από λίγο ήρθε και μου είπε πως δεν αισθανόταν καλά και πως θα πήγαινε στο ξενοδοχείο να κοιμηθεί. Ετοιμάστηκα να πάω μαζί της αλλά μου είπε πως δεν χρειάζεται και πως είναι απλώς κουρασμένη. Έπρεπε να κάτσω λόγο του ότι ήμουν κοντά στο να κλείσω την δουλειά οπότε την φίλησα και την άφησα να φύγει. Πήγε λοιπόν στο δωμάτιο και αφού κοιμήθηκε για μερικές ώρες ήρθε πίσω στο πάρτι. Εκείνη την νύχτα ήταν πολύ καυτή στο κρεβάτι. Δεν την έκανα καλά. Φοβόμουν λίγο γιατί δεν αισθανόταν καλά πιο πριν αλλά μου είπε πως αφού κοιμήθηκε λίγο τώρα είναι πολύ καλύτερα.

Μόνο σε ένα άλλο πάρτι που έγινε τον Οκτώβρη, στα γενέθλια του Γιάννη, χόρεψε πάλι παρά πολύ, μετά μου είπε πως θα πήγαινε στην τουαλέτα γιατί ανακατευόταν, την ώρα που πήγαινα μαζί της μου είπε να κάτσω και δεν θα αργήσει. Έπιασα την κουβέντα με κάποιους πελάτες και πέρασε αρκετή ώρα. Σε ένα σημείο άρχισα να ανησυχώ και ετοιμαζόμουν να πάω να δω αν είναι καλά, αλλά επέστρεψε και φαινόταν ζαλισμένη, ενώ τα ματιά της ήταν σαν να έκλαιγε στα μαγουλά της είχε τρέξει η μάσκαρα και τα χείλη της ήταν κόκκινα και ξεβαμμένα. Μου είπε πως έκανε εμετό μέχρι τώρα και πως θέλει να πάμε σπίτι. Τη μάλωσα που δεν μου είπε κάτι και φύγαμε. Όταν γυρίσαμε σπίτι εκείνη την νύχτα έκανε ένα γρήγορο μπάνιο και έπεσε στο κρεβάτι αμέσως. Αν και ήμουν πολύ καυλωμένος εκείνη τη νύχτα δεν την ενόχλησα για να κάνουμε σεξ, και την έπαιξα στη ντουζιέρα, κάτι που είχα να κάνω από τότε που γνωριστήκαμε.

Σήμερα η Μαρία φαινόταν πολύ χαρούμενη, έλπιζα να μην κουραστεί τόσο όσο τον Οκτώβρη. Στην αρχή χόρεψε με το Γιάννη και μετά με πολλούς άλλους από τους συναδέλφους μου. Καθώς μιλούσα με διάφορους συναδέλφους και πελάτες την έχασα σε μια στιγμή. Όταν πια την βρήκα είχε περάσει λίγη ώρα και φαινόταν αναψοκοκκινισμένη. Τα μαλλιά της ήταν ατημέλητα και μπορούσα να δω τις ρώγες της μέσα από το φόρεμα να είναι σηκωμένες σαν τους δίδυμους πύργους. Έκατσε δίπλα μου και με αγκάλιασε. Μετά από λίγο ήρθε ο Γιάννης και μας είπε να έρθουμε και οι δυο στο δωμάτιο των συνελεύσεων. Όταν μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο ο Γιάννης έκλεισε την πόρτα και στάθηκε μπροστά μας. Μου είπε να κάτσω σε μια καρεκλά που υπήρχε εκεί. Καθώς έκατσα ο Γιάννης άπλωσε το χέρι του και έπιασε την Μαρία και την τράβηξε μπροστά του, την πήρε αγκαλιά από πίσω και έβαλε το κεφάλι του πάνω από τον ώμο της. Πριν προλάβω να αντιδράσω είπε.

– Λοιπόν Μαρία, Θέλω να σταθείς άδω και να δεις μπροστά σου τον νέο υποδιευθυντή του τμήματος μου. Ο Μιχάλης παίρνει προαγωγή. Θα πάρει φυσικά και μια μεγάλη αύξηση, ένα μπόνους και ένα νέο γραφείο διπλά στο δικό μου. Συγχαρητήρια Μιχάλη. Αξίζεις την προαγωγή σίγουρα.

Η Μαρία άρχισε να χοροπηδάει από την χαρά της και όπως ο Γιάννης είχε την είχε αγκαλιά το φόρεμα έπεσε και πετάχτηκαν έξω τα βυζιά της. Αφού ηρέμησε, ο Γιάννης έκατσε σε μια καρεκλά απέναντι μου και τράβηξε τη Μαρία προς το μέρος του βάζοντας την να κάτσει στα ποδιά του. Πέτρωσα όταν την είδα να κάθεται στα πόδια του. Ο Γιάννης έβαλε το χέρι του στα πόδια της και εκείνη τα άνοιξε αμέσως. Μπροστά μου έβλεπα το μουνί της, και πρόσεξα κάτι άσπρο υγρό να βγαίνει από εκεί. Επίσης ήταν ξυρισμένο, εντελώς. Η Μαρία δεν ήθελε να ξυρίσει εκείνη την περιοχή τελείως. Είχε ένα τριγωνικό σχήμα κάνει και ήταν περιποιημένο ωραία. Μια φορά της είπα να το ξυρίσει τελείως και λίγο έλειψε να μαλώσουμε για αυτό, όποτε δεν το ξανά ανέφερα. Τώρα όμως ήταν ξυρισμένο. Και είμαι σίγουρος πως όταν φύγαμε από το σπίτι είχε τρίχες στο μουνί της.

– Και τώρα Μιχάλη, ήρθε η ώρα να σου δείξω στο πόσο πολύ βοήθησε η γυναίκα σου για να πάρεις την προαγωγή.

Η Μαρία φαινόταν αμήχανη τώρα. Είχε ένα βλέμμα στο πρόσωπο της που φανέρωνε φόβο και θλίψη. Είχα πετρώσει τόσο πολύ από το σοκ, που δεν έκανα τίποτα καθώς ο Γιάννης έγδυσε την Μαρία τελείως και την έβαλε στα πόδια του.

– Γιάννη, τι στον πούτσο κανείς εκεί; Μαρία τι στο διάολο σκέφτεσαι;

– Μιχάλη σου δίνω το τελευταίο τεστ για την αύξηση, την προαγωγή και το μπόνους. Βλέπεις… δοκίμασα τη Μαρία εδώ μερικές φορές και τώρα είναι η ώρα να μάθεις για αυτό. Πρέπει λοιπόν να μάθεις πως η όμορφη γυναίκα σου είναι το τσουλάκι μου. Βοηθάει έμενα και μερικούς από τους πελάτες και συναδέλφους μου εδώ και ένα χρόνο.

Η Μαρία, η γυναίκα μου, με κοίταξε και άρχισε να μου μιλάει. Η φωνή της ακουγόταν τελείως διαφορετική από ότι συνήθως. Κάθε λέξη της ήταν σαν ένα ξυράφι πάνω μου.

– Μιχάλη μου, μη θυμώνεις σε παρακαλώ. Άφησα το Γιάννη να με χρησιμοποιήσει έτσι, ώστε να ανέβεις στην ιεραρχία πιο γρήγορα. Μου είπε πως μπορεί να σε βοηθήσει να ανέβεις πολύ γρήγορα. Τον άφησα λοιπόν να με χρησιμοποιήσει για να πετύχεις στην καριέρα σου, μωρό μου. Δεν είναι μεγάλο ζήτημα, ξέρεις. Είχαμε έξαλλου μιλήσει για αυτό μια φορά, θυμάσαι; Να βάλουμε κι άλλους μέσα στη σχέση μας; Έτσι με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, θα έχουμε ποικιλία στο σεξ και θα πάρεις προαγωγή και έναν μεγάλο και παχύ μισθό.

– Το να βάλουμε άλλους στην σχέση μας ήταν απλώς κουβέντα, άλλα ακόμα και να ήθελα κάτι τέτοιο θα ήθελα να συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την απόφαση, Μαρία. Έμενα μου φαίνεται πως ο μόνος που είχε ποικιλία στο σεξ ήσουν εσύ. Τι έκανες; Το καταλαβαίνεις πως με κεράτωσες; Πως με πρόδωσες; Γιατί; Πως μπόρεσες να το κανείς αυτό σε εμένα… σε εμάς;

Η Μαρία φαινόταν πως ήταν έτοιμη να κλάψει για λίγο, άλλα, σιγά άρχισε να έχει ένα τελείως διαφορετικό βλέμμα. Κοιτάζοντας χαμηλά είδα πως ο Γιάννης έτριβε το ξυρισμένο της μουνί, χώνοντας δυο δάκτυλα βαθιά μέσα της. Έβαλε το άλλο χέρι του πάνω στο στήθος της τσιμπώντας τη ρώγα της. Η Μαρία άρχισε να αναστενάζει.

– Έπρεπε να ήσουν πριν άδω μέσα Μιχάλη. Ο Αντρέας και μερικοί άλλοι την περιποιήθηκαν καλά. Της ξύρισαν μέχρι και το μικρό της μουνί. Δες το μουνάκι της Μιχάλη, πριν λίγο το γαμούσαν τρεις μεγάλες ψωλές και ακόμα είναι στενό σαν παρθένα. Είναι φοβερό μωρό.

– Συγγνώμη Μιχάλη, άλλα ο Γιάννης ξέρει να πατάει όλα τα κουμπιά μου. Ωχ μωρό μου σε αγαπώ, μην το ξεχνάς αυτό. Το κάνω για σένα, για μας μωρό μου. Σε παρακαλώ μην θυμώνεις. Ω… ναι! O Γιάννης μπορεί να κάνει τόσα πολλά για μας. Ω… ναι… Γιάννη, θέλω την τεράστια ψωλή σου μέσα μου. Είμαι τόσο καυλωμένη αυτήν τη στιγμή. Ξέσκισε με!

Ακούγοντας όλα αυτά είχα εξοργιστεί. Η γυναίκα μου, παρακαλούσε για την ψωλή του αφεντικού μου ενώ μου έλεγε πως το κάνει για μας. Έσφιξα την γροθιά μου και σηκώθηκα όρθιος έτοιμος να επιτεθώ. Αυτός έσπρωξε με δύναμη την Μαρία από τα πόδια του και την έριξε στο πάτωμα.

– Αου αυτό πόνεσε, Γιάννη!

– Σκάσε τσουλά. Περίμενε να δείξω στον αντρούλη σου ποιος είναι ο άντρας άδω μέσα. Στη θέση σου θα καθόμουν κάτω, Μιχαλάκη.

Σηκώθηκε και χαμογελούσε με ένα σιχαμερό χαμόγελο. Μπορούσα να καταλάβω πως με υποτιμούσε. Πως δεν με θεωρούσε αρκετά δυνατό για να είμαι απειλή. Δεν ήξερε ούτε ποσό δυνατός ήμουν, ούτε ποσό θυμωμένος. Και σίγουρα δεν ήξερε πως γνώριζα 2 πολεμικές τέχνες. Όταν πήγαινα Δημοτικό πολλά παιδιά με έδερναν και ο πατέρας μου με πήγε να μάθω καράτε. Μέτα από αυτό κανείς δε με ξαναενόχλησε εκεί. Αργότερα στο Λύκειο πήγα και Κραβ μαγκα όποτε ήξερα να παλεύω αρκετά καλά. Και γυμναζόμουν για χρόνια. Φορούσα πάντα το κουστούμι μου και δεν φαινόταν από κάτω το γυμνασμένο μου σώμα. Με πλησίασε και στάθηκε μπροστά μου σίγουρος για τον εαυτό του.

– Το πάρτι θα ξεκινήσει τώρα. Τώρα πριν σε τσακίσω στο ξύλο θέλω να ξέρεις πως θα φροντίσω μετά να απολυθείς και θα σε κλείσω και φυλακή. Θα περάσω πολύ ωραία παρέα με τη γυναίκα σου στο σπίτι σου, χάχαχα…

Σε αυτό το σημείο το αριστερό μου χέρι με ταχύτητα τον άρπαξε από το λαιμό. Αυτός ξαφνιάστηκε τόσο που απλώς γούρλωσε τα μάτια του. Τον έσπρωξα λίγο και έσφιξα από τον λαιμό δυνατά, ενώ το δεξί μου σηκώθηκε στο ύψος του ώμου έτοιμο να τον χτυπήσει με όλη μου την δύναμη. Όμως καθώς γύρισα κοίταξα τη Μαρία. Μας κοιτούσε, ενώ είχε δάκρυα στα μάτια. Έβλεπα πως είχε μια ανησυχία και φόβο στα μάτια της. Άλλα για ποιον; Για μένα που θα βρω μπελά μετά, ή για τον εραστή της τώρα! Για ποιο λόγο να παλέψω; Για ποιο λόγο να τον γαμήσω στο ξύλο; Για την γυναίκα μου; Αφού η ιδία τον θέλει. Για την περηφάνια μου; Εκεί που έχει φτάσει δεν έμεινε αρκετή. Δεν είχα λόγο πια!

Αυτό με έκανε να χάσω την θέληση μου, και την δύναμη μου. Χαλάρωσα το χέρι μου και αυτό του έδωσε την ευκαιρία να με χτυπήσει στο πρόσωπο. Έκανα 2 βήματα πίσω, άλλα δεν ένιωσα τίποτα. Πονούσα αλλού.

– Αν δεν θες να φας κι άλλες κάτσε κάτω και δες πως γαμάνε οι αληθινοί άντρες. Και θα σου δείξω τι κόλπα έμαθα στην γυναικούλα σου.

– Ναι μωρό μου, κάτσε και μην θυμώνεις χωρίς λόγο. Για σένα το κάνω, για να βελτιώσω και τη σεξουαλική μας ζωή.

Γύρισα από την άλλη και πήγα προς την πόρτα. Την άνοιξα, και πριν προλάβω να αντιδράσω κάτι με άρπαξε από τα χέρια. Δυο από άντρες, με είχαν αρπάξει και με έβαλαν μέσα ξανά. Με κρατούσαν γερά, άλλα έτσι κι αλλιώς αυτή την στιγμή δεν είχα την θέληση να παλέψω.

– Δε σου έδωσα την αδεία να φύγεις. Θα κάτσεις άδω και θα δεις την γυναίκα σου να γαμιέται μαζί μου.

– Άσε με να φύγω παλιό μπάσταρδε. Άσε με να φύγω τώρα!

– Όχι, είπα θα κάτσεις. Ξεχνάς ποιος είναι το αφεντικό; Εγώ και θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ. «Δέστε τον…» είπε στους άντρες.

Με έδεσαν με κάτι και μετά στάθηκαν διπλά μου για να απολαύσουν το πρόγραμμα. Ο Γιάννης έβγαλε τα ρούχα του κει έμεινε τελείως γυμνός. Είχε μια τεραστία ψωλή 25 εκατοστών, η δίκια μου ήταν 18 μόλις εκατοστά, και πολύ πιο χοντρή. Έκατσε στην καρέκλα και η Μαρία τον πλησίασε αμέσως. Έβαλε τα χείλια της πάνω στην καυλωμένη του ψωλή. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως η Μαρία έχωσε ολόκληρη μέσα στο στόμα της με την πρώτη, όταν σε μένα με το ζόρι έβαζε μονό το κεφάλι. Γύρισα το κεφάλι μου από την άλλη, όμως οι μπάσταρδοι διπλά μου με χτύπησαν και μετά έπιασαν το κεφάλι μου και το γύρισαν στο «θέαμα» αυτό. Έκλεισα τα μάτια μου άλλα μου τα άνοιξαν. Ήμουν δεμένος, μου κρατούσαν το κεφάλι και τα μάτια ανοιχτά να βλέπω την γυναίκα μου να φέρεται σαν μια πουτάνα. Η καρδία μου ράγισε!

Ο Γιάννης έβαλε τα χέρια του στα μαλλιά της και άρχισε να γαμάει το στόμα της δυνατά. Το Κεφάλι της πήγαινε μπροστά και πίσω με κάθε κίνηση του Γιάννη και πήγαινε από την βάση της ψωλής του μέχρι που έβγαινε τελείως έξω από τα χείλη της. Η Μαρία προσπαθούσε να με κοιτάξει καθώς ο Γιάννης ετοιμαζόταν να τελειώσει. Έσκυψε λίγο αυτός και άρχισε να της χαϊδεύει το φρεσκοξυρισμένο της μουνί και αυτή δεν άργησε να αρχίσει να αναστενάζει ενώ είχε ακόμα την ψωλή μέσα στο στόμα της. Την έβγαλε και είπε δυνατά.

– Γιάννη. Δώσε μου τα χύσια σου, μωρό μου. Θέλω να γευτώ τα γλυκά σου χύσια. Είσαι τόσο νόστιμος. Έλα μωρό μου χύσε μέσα στο στόμα μου, στο λαιμό μου. Δεν θέλω να χάσω ούτε σταγόνα.

Η Μαρία τα 9 χρόνια που είμαστε μαζί μονό μια φορά με άφησε να τελειώσω στο στόμα της, και τα έφτυσε μετά από λίγο γιατί δεν της άρεσε η γεύση καθόλου και μετά ποτέ ξανά δε με άφησε. Κοιτούσα με απογοήτευση καθώς αφού ξανά έχωσε μέσα στο στόμα της την ψωλή του, ο Γιάννης άρχισε να τρέμει και να αναστενάζει. Έχυσε βαθιά μέσα στο στόμα της και αυτή τα κατάπινε με χαρά.

Αφού ο Γιάννης έχυσε, σιγά-σιγά την έβγαλε από το στόμα της και η Μαρία άρχισε να την καθαρίζει από τα χύσια του για να μην χάσει ούτε μια σταγόνα. Είχε λίγα χύσια στην άκρη του στόματος της και αφού καθάρισε την ψωλή του, το μάζεψε με το δάχτυλο της και το έγλειψε.

– Μ… είναι τόσο νόστιμα! Έχεις τα πιο νόστιμα χύσια που έχω γευτεί σε όλη μου τη ζωή, μωρό μου!

Με κοίταξε περίεργα καθώς το έλεγε αυτό. Μπορεί να ήταν με τύψεις, μπορεί με ικανοποίηση που με πλήγωνε, δεν ξέρω. Αυτό που ήξερα ήταν πως πονούσα όπως ποτέ άλλοτε. Σηκώθηκε όρθια και ο Γιάννης άρχισε να χαϊδεύει όλο της το σώμα. Αυτή είχε κλείσει τα μάτια της, ενώ με τα χέρια της χάιδευε την ψωλή του. Την έβαλε να γονατίσει και πήγε πίσω της. Της άνοιξε τα κωλομάγουλα και είδα κάτι άσπρο να βγαίνει από την κωλοτρυπίδα.

– Ξέρεις, με τη Μαρία είχαμε περάσει πολύ ωραία στο καλοκαιρινό πάρτι. Γαμήθηκε με έμενα και με μερικούς από τους φίλους μου ενώ εσύ μιλούσες με τους πελάτες. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε ομαδικό εκείνη την ημέρα, και τους πήρε όλους με χαρά. Άλλα αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στο πάρτι για τα γενέθλια μου. Πηδήχτηκε μέχρι και με μερικούς μαύρους πελάτες/φίλους μου, με κάτι τεράστιες ψωλές. Πηδήχτηκε τόσες φορές που έφυγε ξεκωλωμένη στην κούραση. Στην κυριολεξία. Και το έκανε χωρίς καν να της το πω, από μόνη της. Τι απίστευτη γυναίκα έχεις. Τι απίστευτο τσουλάκι έχω. Μου αρέσει πολύ να γαμάω τον κώλο της. Ξέρεις ποσό στενό είναι… α… ναι, σωστά, δεν σε αφήνει να την γεμίσεις από εκεί. Μονό εγώ και οι φίλοι μου τη γαμάμε από εκεί, είναι δίκια μας τρυπά…

Είπε και γέλασε δυνατά. Μαζί του άρχισαν να γαλανέ και οι μπάσταρδοι διπλά μου που τώρα με είχαν αφήσει. Τα λογία του με πονούσαν, καθώς μάθαινα πως η αγαπημένη μου γυναίκα δεν είναι τίποτα άλλο από μια πουτάνα. Μου ερχόταν να κάνω εμετό.

– Σήμερα, μετά που ξυρίστηκε το μουνί της, της γάμησα το μικρό στενό κωλαράκι της. Φώναζε από καύλα σαν τρελή, κάτι που με σένα δεν το έχει κάνει και δεν θα το κάνει ποτέ. Και μερικοί άλλοι που ήταν εκεί της γάμησαν το μουνί της. Σαν μπόνους για την δουλειά τους αυτό το μήνα.

Ο Γιάννης σήκωσε τη Μαρία και τη έβαλε πάνω στο τραπέζι. Του είχε σηκωθεί πάλι. Η Μαρία ξάπλωσε εκεί και άνοιξε τα πόδια της, ενώ από το μουνί της έτρεχαν τα χύσια της μαζί με τα χύσια άλλων άντρων.

– Γιάννη, θέλω την ψωλή σου στο μουνί μου, τώρα! Σε παρακαλώ μωρό μου, δώσε μου το. Ξέσκισε με. Θέλω πολύ ένα κάλο ξέσκισμα. Μου έχει λείψει ένα καλό ξέσκισμα. Γάμησε με γρήγορα και δυνατά. Θέλω να νιώσω την ψωλή σου όσο πιο βαθιά μέσα μου είναι δυνατόν. Γάμησε με Γιάννη, γάμησε με!

Ο Γιάννης άρχισε να τρίβει το κεφάλι της ψωλής του στο μουνί της.

– Λοιπόν τσουλάκι μου, ποιανού την ψωλή αγαπάς περισσότερο; Τη δικιά μου ή του Μιχαλιού;

Η Μαρία με κοίταξε λυπημένα και δεν απάντησε. Ο Γιάννης σταμάτησε να την τρίβει με την ψωλή του.

– Μαρία, ποιανού την ψωλή σου αρέσει να σε γαμάει περισσότερο; Αν θες την ψωλή μου ξανά, τότε καλύτερα να απαντήσεις τώρα.

– Γιάννη, σε παρακαλώ. Το πας πολύ μακριά. Μην με κανείς να σου πω, σε παρακαλώ. Απλώς γάμησε με.

– Τσούλα, δε θα πάρεις άλλο από αυτή την ψωλή αν δεν πεις στον Μιχάλη ποιανού την ψωλή λατρεύεις να σε γαμάει. Απάντα λοιπόν τώρα, ποια αγαπάς;

– Την δίκια σου.

– Τι; Δε σε άκουσα τσουλάκι. Ποιανού αγαπάς;

– Τη δικιά σου. Αγαπώ την δίκια σου. Να τη γλείφω, να την φιλάω, να με γαμάει, να με ξεσκίζει. Μονό την μεγάλη σου ψωλή αγαπώ. Γάμησε με τώρα, σε παρακαλώ. Θέλω την πούτσα σου τώρα μέσα μου.

Γύρισε προς το μέρος μου έχοντας εκείνο το σιχαμερό χαμόγελο.

– Το άκουσες Μιχαλάκη; Η γλυκιά σου, αγαπημένη γυναικούλα αγαπάει την ψωλή αλλού άντρα αντί τη μικρή δικιά σου. Τι βρώμικη τσούλα έχω ε;

Από τα μάτια μου έτρεχαν δάκρυα. Δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ένιωθα κάθε όνειρο που είχα να διαλύεται, όλη μου η ζωή να γίνεται κομμάτια. Έχασα την γυναίκα που αγάπησα με όλη μου την ψύχη.

– Ω… κοίτα το μωρό μας κλαίει…

είπε ένας από τους δυο γορίλες διπλά μου.

– Ας του αλλάξουμε την πάνα και να του δώσουμε να κάνει μαμ…

έκανε ο άλλος και γελούσαν. Η Μαρία με κοίταξε για λίγο λυπημένη ενώ χάιδευε την καυλωμένη ψωλή του Γιάννη. Αυτός γύρισε προς το μέρος της και με τα δάκτυλα του τσίμπησε την ρώγα της δυνατά. Η Μαρία σταμάτησε να με κοιτάζει γύρισε προς το μέρος του και συνέχισε να του την παίζει. Όπως είχε ανοιχτά τα πόδια της, από του μουνί της έτρεχαν υγρά πάνω στο τραπέζι. Ποτέ δεν την είχα δει τόσο υγρή. Η Μαρία κρατώντας τον πούτσα του, τον οδήγησε στο μουνί της, έτσι, χωρίς προφυλακτικό, και μπήκε μέσα της. Δεν άργησε να τη γαμάει γρήγορα και δυνατά, κάτι που δεν ήθελε να κάνει μένα. Κάθε φορά που της τον έχωνε, το σώμα της σηκωνόταν και λίγο. Πως και δεν πονούσε με αυτόν έτσι δυνατά που τη γάμαγε; Η Μαρία αναστέναζε βαριά και τον παρακαλούσε να μην σταματήσει και να το κάνει πιο δυνατά. Ο Γιάννης με κοίταξε με εκείνο το σιχαμερό χαμόγελο.

Βγήκε από το μουνί της και την γύρισε ανάποδα. Την έβαλε να γονατίσει πάνω στο τραπέζι και να βάλει το κεφάλι της στα γόνατα της. Ο κώλος της άνοιξε και σε αυτήν τη στάση, μπορούσα να δω καθαρά την κωλοτρυπίδα της καθώς ο Γιάννης είχε βάλει την πούτσα του στην είσοδο.

– Νομίζω πως θα πρέπει να δείξω στον αντρούλη σου, ποσό πολύ αγαπάς την πούτσα μου τσουλά. Θα γεμίσω το στενό μικρό κωλαράκι σου, και μετά θα του δείξω το νέο κόλπο που σου έμαθα. Δες προσεχτικά τώρα Μιχάλη, θα μάθεις κάτι ακόμα για την τσούλα σου… εννοώ την γυναίκα σου, που τυγχάνει να είναι η τσούλα μου…

Είπε γελώντας δυνατά. Η Μαρία άρχισε να κλαψουρίζει. Ήθελε την ψωλή του απελπισμένα, και με το χέρι της είχε πιάσει το μουνί της και έπαιζε με την κλειτορίδα της δυνατά. Ακόμα και όταν η ψωλή του μπήκε μέσα στον κώλο της, δεν σταμάτησε, άλλα συνέχισε να αυνανίζεται άγρια.

– Γάμησε με, γάμησε με. Δείξε μου πως γαμάνε οι άντρες μωρό μου, μη σταματάς, ξέσκισε με, με την τεραστία ψωλή σου, πουτσαρά μου. Μ… Ναι… γάμησε τον κώλο μου!

Η Μαρία παρακαλούσε το αφεντικό μου να τη γαμήσει από τον κώλο. Η πούτσα του ήταν μεγαλύτερη και πιο χοντρή από την δικιά μου κι εγώ δεν είχα καταφέρει να τη γαμήσω από εκεί, παρά μόνο μια φορά που κατάφερα να βάλω το κεφάλι. Και με παρακάλεσε να σταματήσω γιατί πονούσε, ενώ τώρα βάζει αυτό το τέρας μέσα της και παρακαλάει να μη σταματήσει. Με πονούσε καθώς έβλεπα το Γιάννη να χώνει ολόκληρο τον 25 εκατοστών χοντρό πούτσο του μέσα στο κώλο της. Με κοίταξε για λίγο καθώς την γαμούσε και έβλεπα στο πρόσωπο της πως απολάμβανε κάθε στιγμή.

– Ναι, γάμα με. Γάμησε τον κώλο μου. Ξέσκισε με!

Δε με κοιτούσε πια καθόλου. Μονό τον Γιάννη κοιτούσε καθώς την έχωνε την μεγάλη του ψωλή στον κώλο. Ένιωθα την καρδία μου να έχει ξεριζωθεί από την θέση της και να είναι πετάμενη στο πάτωμα, καθώς έβλεπα τον έρωτα της ζωής μου να παρακαλάει έναν άλλο άντρα να την γαμάει, όπως δεν έχει αφήσει ποτέ έμενα.

– Ναι σκύλα. Για τσούλα το κωλαράκι σου είναι ακόμα στενό. Τρελαίνομαι να γαμάω την κωλοτρυπίδα σου. Ακόμα και μετά από το γαμήσι στα γενέθλια μου με τους μαύρους, το κωλαράκι σου είναι ακόμα παρά πολύ στενό. Ναι, μου αρέσει να γαμάω το κωλαράκι της τσούλας μου.

Ο Γιάννης γαμούσε τώρα τον κώλο της τόσο άγρια και δυνατά όσο και το μουνί της πιο πριν. Η Μαρία είχε έρθει σε οργασμό παρά πολλές φορές ως τώρα καθώς ο Γιάννης τη γάμα δυνατά και γρήγορα. Λίγο πριν χύσει αυτός βγήκε από μέσα της και τράβηξε το κεφάλι της προς την ψωλή του.

– Δες αυτό τώρα Μιχαλάκη. Η τσούλα σου… εννοώ η γυναίκα σου έμαθε ένα νέο κόλπο. Ίσως να το δοκιμάσεις καμιά φορά, στο επιτρέπω. Μου αρέσει όταν με καθαρίζει. Λοιπόν τσουλάκι, ξέρεις.

Χωρίς να χρειαστεί άλλη κουβέντα η Μαρία έβαλε την πούτσα του μέσα στο στόμα της. Αφού είχε βγει μόλις από το κώλο της. Τη γύρισε ανάσκελα και έβαλε το κεφάλι της να κρέμεται στο τραπέζι και άρχισε να γαμάει πάλι το στόμα της βάζοντας την πούτσα του βαθιά πάλι στο λαιμό της σε σημείο που τα αρχίδια του χοροπηδούσαν στο κούτελο της. Καθώς ήταν για άλλη μια φορά στο λαιμό της άρχισε να χύνει, ενώ η Μαρία δεν άφηνε να χαθεί ούτε σταγόνα. Αφού βγήκε από μέσα της, της έπαιξε δυο πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπο, ενώ αυτή προσπαθούσε να την πιάσει με το στόμα, καθώς κλαψούριζε που δεν καθόταν.

– Μ… Θέλω κι άλλο Γιάννη. Θέλω κι άλλες ψωλές. Θέλω να ρουφήξω και να με γαμήσουν κι άλλοι πούτσοι μωρό μου. Θέλω πούτσους σε όλες μου τις τρύπες. Σε παρακαλώ μωρό μου, δώσε μου κι άλλες.

– Η επιθυμία σου είναι διαταγή, τσούλα μου. Θα πάω να φωνάξω μερικούς φίλους μου, να σε γαμήσουν ασταμάτητα, πουτανίτσα μου. Είσαι η καλύτερη τσούλα που είχα ποτέ μου, Μαρία. Η γυναίκα του Μιχάλη είναι η τσούλα μου. Χα… μου αρέσει να το λέω αυτό. Μιχαλάκη, η γυναίκα σου είναι η τσούλα μου. Η τσούλα… ΜΟΥ! Πάμε να φωνάξουμε μερικούς πούτσους, παΐδια. Να αφήσουμε και το ζευγαράκι λιγάκι μόνο…

Συμπλήρωσε γελώντας και πάλι δυνατά. Έμεινα εκεί δεμένος να κοιτάζω την γυναίκα μου. Είχα μια πικρίλα στο λαιμό. Στο σημείο που τα χέρια μου ήταν δεμένα είχα λίγα αίματα από την προσπάθεια μου να λυθώ.

– Δεν ξέρω τι να σου πω Μιχάλη. Σε αγαπάω παρά-παρά πολύ, άλλα ο Γιάννης κάνει πράγματα σε έμενα που δεν μπορώ να εξηγήσω. Τον μισώ για όλα αυτά που με έχει βάλει να κάνω, τον μισώ που έκανα μαζί του πράγματα που δεν ήθελα να κάνω μαζί σου. Αγαπώ όμως αυτά που με κάνει να νιώθω. Συγγνώμη γλυκέ μου. Λυπάμαι πραγματικά!

Η πόρτα άνοιξε και μπήκαν μέσα 20 άντρες. Η Μαρία σταμάτησε να με κοιτάζει και γύρισε προς αυτούς. Δε με ξανακοίταξε μετά από αυτήν τη δήλωση. Έκατσα εκεί αποκαρδιωμένος. Αυτή η μέρα που νόμιζα πως θα ήταν η καλύτερη της ζωής μου ήταν η χειρότερη. Δε μπορούσα να αντέξω άλλο πόνο. Η γυναίκα που αγάπησα πιο πολύ από την ιδία μου την ζωή μόλις την είδα να γαμιέται από το μπάσταρδο αφεντικό μου, από όλες τις τρύπες. Είπα πως τίποτα δεν μπορεί να πάει πια χειρότερα…. έκανα λάθος!

Η Μαρία κατέβηκε από το τραπέζι και γονάτισε στο πάτωμα. Δεν άργησε να έχει μια πούτσα σε κάθε χέρι και μια μέσα στο στόμα. Υπήρχαν χέρια σε όλο της το σώμα, στα βυζιά της, στο μουνί της, στον κώλο της. Ένας από αυτούς ξάπλωσε στο πάτωμα και η Μαρία πήγε και έκατσε πάνω του. Αργά-αργά, έχωσε την 20 εκατοστών ψωλή του μέσα στο μουνί της. Μόλις την έχωσε ολόκληρη, ένας άλλος πήγε πίσω της την έσπρωξε μπροστά και έχωσε τη δίκια του επίσης μεγάλη ψωλη στην κωλοτρυπίδα της και ένας ακόμα άντρας πήγε από μπροστά της και έβαλε την ψωλή του στο πρόσωπο της.

Η Μαρία είχε 3 πούτσους μέσα της και αναστέναζε δυνατά καθώς την γαμούσαν δυνατά και γρήγορα. Είχαν βρει το ρυθμό καθώς οι δυο στο μουνί και στο κώλο την έχωναν ταυτόχρονα ο άλλος στο στόμα έμπαινε βαθιά στο λαιμό της. Μετά από λίγο έκαναν χώρο και ένας ακόμα άντρας πήγε πίσω της. Πίεσε την ψωλή του στο μουνί της ενώ ακόμα είχε τη μια ψωλή εκεί, και σιγά-σιγά μπήκε άλλη μια μέσα. Τώρα είχε συνολικά 4 ψωλές μέσα της, δυο στο μουνί της, μια στον κώλο και μια στο στόμα.

Ένιωσα τον μεγαλύτερο πόνο που είχα στην ζωή μου. Μετά από αυτό ήξερα πως την έχασα για πάντα. Δε θα μπορούσα ποτέ πια να την ευχαριστήσω στο κρεβάτι. Ένιωσα πληγωμένος, θλιμμένος, αποκαρδιωμένος, οργισμένος, θυμωμένος, ντροπιασμένος και για κάποιο άρρωστο και ανώμαλο λόγο καυλωμένος. Μου είχε σηκωθεί. Ταπεινωμένος όσο ποτέ άλλοτε, κοιτούσα τη γυναίκα μου να κάνει σεξ με τρόπους που με έμενα ποτέ δεν ήθελε να κάνει. Ο Γιάννης ήρθε διπλά μου και έβαλε το χέρι του στον ώμο μου.

– Μιχαλιό, η γυναικούλα σου είναι το καλύτερο τσουλάκι που είχα ποτέ μου. Παρακαλούσε για περισσότερο γαμήσι ακόμα και από την πρώτη φορά που την πήδηξα. Στα γενέθλια μου χρειάστηκαν 10 άντρες για να χορτάσει το γαμήσι. Δεν ξέρω πως κατάφερνες να την ευχαριστείς τόσα χρόνια, άλλα μάλλον… δεν κατάφερνες και πολλά από την αρχή.

– Πουτάνας γιε, τι της έκανες και την έκανες έτσι;

– Λοιπόν Μιχάλη, μου πρόσφερε τον εαυτό της για να ανέβεις στην ιεραρχία. Αν και αυτό, όπως βλέπεις ήταν μια δικαιολογία. Κοίταξε την, της αρέσει το γαμήσι. Και ήθελε έναν αληθινό άντρα να τη γαμήσει για αρκετό καιρό. Μην το παίρνεις κατάκαρδα. Η θέση των μικροτσούτσουνων είναι να κάθονται σε μια άκρη και να αφήνουν τους αληθινούς άντρες να γαμάνε.

– Παλιοπούστη, θα σε διαλύσω, και θα σε κάνω να χάσεις τα πάντα. Ίσως όχι σήμερα, ίσως όχι αύριο, άλλα θα σου δείξω ποιος από τους δύο μας είναι αληθινός άντρας. Γέλα όσο θέλεις τώρα άλλα να ξέρεις αυτό. Εγώ θα σου σβήσω αυτό το χαμόγελο από το στόμα!

Ο Γιάννης καθώς με άκουγε την έπαιζε. Ετοιμαζόταν να πάει να ξαναγαμήσει τη γυναίκα μου. Η Μαρία θα ήταν απασχολημένη για αρκετή ώρα σήμερα.

– Λοιπόν Μιχαλάκη μου όσο ενδιαφέρον κι αν είναι να ακούω της κούφιες απειλές σου, θα προτιμούσα αν δε σε πειράζει θα πάω να ρίξω ένα ακόμα γαμήσι στην τσουλά μου.

Καθώς απομακρύνθηκε ο θυμός μου με είχε τυφλώσει τελείως. Έπρεπε να φύγω από εκεί αμέσως αλλιώς… αλλιώς θα έκανα φόνο, ή μάλλον φόνους. Άρχισα να τραβώ τα χέρια μου με όλη μου την δύναμη για να λυθώ. Δεν με ενδιέφερε πια τίποτα, και μετά από κάποια ώρα τα χέρια απελευθερώθηκαν από το σχοινί που ήταν δεμένα αν και είχα πολλά αίματα στους καρπούς. Άλλα δεν πονούσα, δεν πονούσα καθόλου εκεί γιατί ο πόνος στην καρδία μου κάλυπτε οτιδήποτε άλλο. Σηκώθηκα και πήγα προς την πόρτα. Οι δυο πίθηκοι του Γιάννη, που ήταν γυμνοί και περίμεναν τη σειρά τους, πήγαν να με σταματήσουν, όμως ευτυχώς για αυτούς, γιατί θα σκότωνα όποιον θα πήγαινε να με σταματήσει, ο Γιάννης τους φώναξε.

– Αφήστε τον να φύγει. Λοιπόν Μιχαλιό, μπορείς να πας να ξεκουραστείς άμα θέλεις. Δείχνεις κουρασμένος, ρίξε και μια μαλακία γιατί θα το έχεις ανάγκη τώρα.

Έβαλαν τα γέλια όλοι εκεί μέσα.

– Και μην ανησυχείς για την τσούλα μου… εννοώ την γυναίκα σου, θα φροντίσω να επιστρέψει στο σπίτι μόλις τελειώσουμε. Κάποια στιγμή αύριο μάλλον, ίσως το απόγευμα. Όπως καταλαβαίνεις θα είναι απασχολημένη μέχρι τότε. Θα έρθουν μερικοί ακόμα φίλοι μου πιο βράδυ και θα θέλουν κι αυτοί μερίδιο.

Τον κοιτούσα θυμωμένος προσπαθώντας να κρατηθώ, δεν είχα σκοπό να πάω φυλακή για αυτήν την τσούλα. Η Μαρία παρακαλούσε να της χώσουν ακόμα μια ψήλη στον κώλο και ότι ήθελε δυο σε κάθε τρυπά. Με αυτό η καρδιά μου έσπασε, έγινε κομμάτια. Όχι απλώς δεν ενδιαφερόταν για μένα, δεν την ένοιαζε καν πόσο πονούσα και γαμιόταν ασταμάτητα. Γύρισα την πλάτη μου και πήγα προς την πόρτα.

– Χάρισμα σου…

είπα και έφυγα από εκεί μέσα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html