«Έκανα σeξ μαζί της από το πρώτο ραντεβού. Και ορίστε τι συνέβη μετά»: Η αληθινή εξομολόγηση αναγνώστριας « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Άγρια συμπλοκή μεταξύ γονέων σε παιδικό αγώνα σόφτμπολ (video)

Σε αγώνα πάλης μετατράπηκε η παιδική αναμέτρηση σοφτμπολ στο Τενεσί των ΗΠΑ. Ο λόγος; Άγνωστος και προφανώς ασήμαντος. ...

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

«Έκανα σeξ μαζί της από το πρώτο ραντεβού. Και ορίστε τι συνέβη μετά»: Η αληθινή εξομολόγηση αναγνώστριας

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   1:30 π.μ.  |  Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017


Η Δήμητρα από την Κατερίνη εξομολογείται την πρώτη νύχτα που γνώρισε την κοπέλα της!

"Έψαχνα να βρω το εστιατόριο που είχαμε κανονίσει το ραντεβού μας, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να χρησιμοποιώ το κινητό και ταυτόχρονα να κρατάω την ομπρέλα εκείνη τη βροχερή μέρα. Τελικά το βρήκα, ίσιωσα τα ρούχα μου, έκλεισα την ομπρέλα και μπήκα μέσα. Κοίταξα τριγύρω και την είδα να με κοιτάει διστακτικά. Σήκωσε το χέρι για να τη δω και την πλησίασα. Ήταν εκείνη, όπως ακριβώς ήταν η φωτογραφία της στο Tinder.

Αφού συστηθήκαμε και κάθησα, άρχισε να με καταλαμβάνει το άγχος. Φάνηκε να το καταλαβαίνει και πρότεινε να παραγγείλουμε κρασί. Της είπα ότι είναι πολύ καλή ιδέα και αφού μας έφεραν το κρασί και ήπια την πρώτη γουλιά, αποφασίσαμε να συζητήσουμε ήρεμα.

Με ρώτησε τι με αγχώνει. Της είπα για τα προβλήματα της οικογένειάς μου, για τον αδερφό μου, τη δουλειά. Με έκανε να αισθάνομαι τόσο άνετα, που της είπα όλη την ιστορία της ζωής μου. Το ένα μπουκάλι κρασί έγιναν δύο και μετά μου μίλησε εκείνη. Μου είπε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο των γονιών της, το θάνατο του αδερφού της και πώς πριν την επιτυχημένη δικηγορική καριέρα της χρειάστηκε να καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταματήσει την ηρωίνη.

Λίγο η χαλάρωση, λίγο το αλκοόλ και το βάλιουμ που είχα πάρει ενδιάμεσα μας έφεραν πιο κοντά και μόλις βγήκαμε από το εστιατόριο αρχίσαμε να φιλιόμαστε.

Τελικά, καταλήξαμε στο σπίτι της να κάνουμε σεξ σε κάθε πιθανή επιφάνεια.  Ήταν η πρώτη φορά που έκανα σeξ με γυναίκα από την πρώτη νύχτα της γνωριμίας μας. Και ήταν υπέροχο.

Όταν ξύπνησα, ντύθηκα και έφυγα χωρίς να με καταλάβει. Γύρισα σπίτι γιατί ήθελα να μείνω μόνη. Μετά από λίγη ώρα μου έστειλε μήνυμα ρωτώντας αν είμαι καλά. Της είπα ναι και από την επόμενη μέρα γίναμε ζευγάρι εγώ κι αυτή."

Σας άρεσε; Πατήστε...