Ο κακός χαμός σε γειτονία στήν Βόρεια Ελλάδα! Δείτε τι έκαναν δυο μιλφάρες « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε ΣΟΚ ο Νίκος Βέρτης! Δυστυχώς….

«Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος , τον οποίο γνώριζε καλά και είχαν κάνει παρέα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, έφυγε...

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Ο κακός χαμός σε γειτονία στήν Βόρεια Ελλάδα! Δείτε τι έκαναν δυο μιλφάρες

Κατηγορία Ελλάδα στις   3:30 π.μ.  |  Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Ο κακός χαμός στις Σέρρες! Δύο 40άρες έκαναν ΣΕΞ με έναν 17χρονο και τον έστειλαν λιπόθυμο στο νοσοκομείο
Xαμός έχει γίνει στις Σέρρες με την «ρ0ζ» ιστορία που…βγήκε στην δημοσιότητα. Δύο 40αρες υποσχέθηκαν σε μαθητή λυκείου να του μάθουν τα μυστικά του έρ ωτα και παραλίγο να τον στείλουν λιπόθυμο στο Κέντρο Υγείας, λόγω…Viagrα.

Το περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δήμο των Σερρών, με πρωταγωνίστριες δύο 40αρες και έναν 17χρονο.

Σύμφωνα με όσα «ψιθυρίζονται», η μία εκ των δύο γυναικών κάλεσε τον 17χρονο σπίτι της προκειμένου να της… ξεμπλοκάρει το laptop της, αλλά τελικά τα πράγματα «περιπλέχτηκαν» περισσότερο με την έλευση της κολλητής της φίλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του 17χρονου δηλώνει αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση κατά των δύο γυναικών, όχι βέβαια για… αποπλάνηση ανηλίκου, μια και ο μαθητής είναι πλέον τελειόφοιτος λυκείου και με τη θέληση του πήρε μέρος στο 0ργι0, αλλά επειδή οι ζωηρές 40αρες φίλες, του έδωσαν Viagrα, προκειμένου να είναι ντούρος πράξη, με αποτέλεσμα να… καταρρεύσει σχεδόν λιπόθυμος στο πάτωμα.

Στην τοπική κοινωνία, τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά για το περιστατικό, που συζητιέται έντονα αφού φέρονται να εμπλέκονται… νοικοκυρές άνω πάσης υποψίας.

Σας άρεσε; Πατήστε...